Is uw auto gevolgd?

where-would-a-tracking-device-be-on-a-car-624x416
digitpoltscm3

Wij bieden detectie en analyse van signalen in voertuigen

Is uw voertuig gecontroleerd of vermoedt u dat er geheime surveillanceapparatuur is geïnstalleerd. Als iemand of een bureau van mening is dat uw voertuig een doelwit of uw bewegingen is, is dit belangrijk genoeg om uw positie te bepalen, moet u uw voertuig laten controleren op verborgen apparaten.

Moderne bewakingsapparatuur kan in een auto worden geplaatst zonder dat u het voertuig hoeft in te voeren of de sleutels, buitenlandse spionageagentschappen en slechte acteurs hebben verschillende manieren gevonden om dit te bereiken.

In de hedendaagse bedrijfswereld is bewakingsapparatuur niet ongebruikelijk, er zijn veel voorbeelden van geavanceerde bewakingsapparatuur geïnstalleerd in voertuigen voor het monitoren van gebruik, de meeste werden niet gedetecteerd door overheidsveegwerktuigen.

Ons Digital TCSM-team kan uw voertuig vegen van 5Mhz naar 9ghz met behulp van de nieuwste technologie. We zullen alles vinden, zelfs als het slaapt of werkt op de CAN BUS-netwerken.

We bieden deze services alleen aan voor openbare instanties en niet voor de privésector.

Onze Expertise

Digitpol
IMG-20180503-WA0027
TSCM

Digitpol biedt sinds 2013 technische surveillancemaatregelen voor beveiligingsopsporing en afluisteren van detectiediensten. We zijn gevestigd in Nederland, maar reizen voor onze klanten door de hele EU en de wereld. Ons doel is om de hoogste standaard te bieden voor RF-testen, TSCM, WiFi-analyse en -beveiligingsdiensten, informatiebeveiliging en technische services voor management- en bedrijfsbeveiliging. We zijn klaar om onmiddellijk te reageren op uw behoeften.

VEHICLE SWEEPING

Als iemand of een bedrijf van mening is dat het belangrijk genoeg is om uw huis of uw werkplek te belemmeren, is het vrijwel zeker dat zij hebben overwogen uw transport te controleren. Als u ergens heen rijdt of als u wordt gereden, kan het handig zijn als iemand uw gesprekken kent terwijl u in de auto zit. Bugs kunnen in een auto worden geplaatst zonder dat u het voertuig hoeft in te voeren of de sleutels hoeft te hebben; er zijn verschillende manieren om dit te bereiken.

LOCALIZATION OF DEVICES

Bugs die in of onder een auto worden geplaatst, verschillen van de meeste bugs die in een huis of werkplaats worden geplaatst.

Ten eerste is de auto mobiel en kan daarom alleen succesvol worden afgeluisterd met behulp van een gsm-afluisterapparaat dat geen afstandsbeperkingen kent.

Ten tweede Naast het luisteren naar uw gesprek, is het gebruikelijk om een ​​bug te combineren met een globale positiemeter om de positie van de auto te controleren.

De meeste beestjes die op voertuigen zijn gemonteerd, zijn ofwel heimelijk in of zelfs onder het voertuig zelf gemonteerd. Moderne auto's zijn moeilijk bereikbaar zonder een alarm te storen, dus specialistische voertuigbugs die vaak een GPS-covert trackersysteem bevatten, zijn onderin aangebracht of in het motorgebied waar relatief gemakkelijk toegang kan worden verkregen. Deze beestjes zijn klein en onopvallend met een korte draad die kan worden toegevoerd via een afvoergat of bestaande tule die aan het eind een miniatuurmicrofoon heeft.

Het resultaat is dat binnen een paar minuten een bug in uw voertuig kan worden aangebracht die gesprekken in de auto kan opnemen, de bewegingen van het voertuig tot op enkele meters kan volgen en toch toegang tot de auto niet nodig is geweest.