Digitpol is een van ‘s werelds toonaangevende aanbieders van Bedrijfsonderzoek

Het bedrijf combineert zijn kernproducten Investigation, eDiscovery en Intelligence om wereldwijd geïntegreerde, op maat gemaakte end-to-end bedrijfs onderzoek en Audits te leveren.

Wij regelen alles voor u!
Bekijk onze diensten

Due diligence is een onderzoek of audit van een potentiële investering of product om alle feiten te bevestigen, zoals het controleren van alle financiële gegevens, plus al het andere dat als materieel wordt beschouwd. Het verwijst naar de zorg die een redelijk persoon moet betrachten voordat hij een overeenkomst of een financiële transactie aangaat met een andere partij.

De digitale onderzoekers, digitale forensische teams en juridische experts van Digitpol kunnen bedrijven helpen bewijsmateriaal te verzamelen om de omvang en de impact van een inbreuk volledig te begrijpen. Het gevonden bewijs kan u helpen uw bedrijf te beschermen en verdere inbreuken te voorkomen.

We onderzoeken misdrijven op het gebied van intellectueel eigendom, vaak aangeduid als “neponderdelen of namaakgoederen”, van begin tot eind door illegale fabrikanten op te sporen. We voeren forensische analyses uit van in beslag genomen illegale goederen met gedetailleerd bewijs en uitgebreide analyses, wat heeft geleid tot strafrechtelijke veroordelingen in verschillende landen.