Nagemaakte auto-onderdelen

Wij traceren verkopers en productie van nep-auto-onderdelen

Digitpol is een internationale leider in de strijd tegen de productie, verkoop en distributie van automotive-onderdelen en -software van Counterfiet, zoals diagnostische hulpmiddelen, reparatiehandleidingen en -software, illegale hulpmiddelen voor het immobiliseren van immoblizers, valsemuntmodules, stuurwielen, remonderdelen en ABS-sensoren .

We onderzoeken auto-gerelateerde misdaden van intellectuele eigendom, vaak aangeduid als "nep-autodelen" van het begin tot het einde door illegale fabrikanten op te sporen tot rechtszaken met verwijdering van onlinewinkels die valse autodelen verkopen, software en verwijdering van websites en winkels die illegaal en illegaal auteursrechtelijke automobielinhoud. Bij het IP Crime-team van Digitpol voeren we onderzoeken uit in samenwerking met wetshandhavingsinstanties, gevolgd door heimelijke aankoop van namaakgoederen. Wij voeren forensische analyses uit van in beslag genomen illegale goederen met gedetailleerd bewijsmateriaal en een uitgebreide analyse, die heeft geleid tot strafrechtelijke veroordelingen in verschillende landen.

Digitpol heeft duizenden vervalste veiligheidscomponenten voor de automobielindustrie geanalyseerd en onze experts op het gebied van intellectueel eigendom werken samen met alle grote voertuigfabrikanten. Wij werken in samenwerking met politie en internationale intellectuele eigendom en patentspecialisten. Auto-illegale goederen vormen een groot risico voor de veiligheid en de moderne samenleving.

Statistieken
Volgens de studie van Counterfeiting Intelligence Bureau (CIB) van de Internationale Kamer van Koophandel (IKK) maken namaakproducten 5 tot 7% ​​van de wereldhandel uit, namaak is een van de snelst groeiende economische delicten wereldwijd. Het bedreigt de economieën van zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden, schaadt nieuwe investeringen en brengt meer en meer de volksgezondheid en veiligheid in gevaar. Door technologische vooruitgang zijn vervalsers steeds geavanceerder geworden. Tegenwoordig wordt een groot aantal artikelen vervalst, van kleding en geneesmiddelen tot auto-onderdelen en agrochemicaliën. @ Counterfeiting Intelligence Bureau (CIB)

Europol verklaart: De internationale handel in namaakproducten vertegenwoordigt tot 2,5% van de wereldhandel, of zelfs 338 miljard euro, volgens de gegevens van 2013. In perspectief is dit het equivalent van het BBP van Oostenrijk, of het gecombineerde BBP van Ierland en de Tsjechische Republiek. De gevolgen van namaak zijn met name groot in de Europese Unie, waar namaakproducten en piraterijproducten tot 5% van de invoer uitmaken, of zelfs 85 miljard euro. @Europol