Intellectueel eigendom (IP) misdaadonderzoek

Onderzoek naar illegale goederen

Digitpol onderzoekt misdrijven op het gebied van intellectuele eigendom, vaak “neponderdelen of namaakgoederen” genoemd, van begin tot eind door namaakgoederen persoonlijk of online te kopen, toezicht te houden om illegale fabricage op te sporen en te helpen bij de laatste fasen, inbeslagname van productie van materiaal en verwijdering van online winkels. We zijn gespecialiseerd in het verwijderen van websites en webwinkels die illegale en auteursrechtelijk beschermde inhoud hosten.

Het IP Crime-team van Digitpol is zeer gespecialiseerd in de heimelijke aankoop van namaakgoederen. Zodra de goederen zijn gekocht, analyseren we ze in een forensisch laboratorium om in een rapport de verschillen tussen de gekochte goederen en de authentieke goederen in detail te beschrijven. Dit proces heeft in verschillende landen geleid tot strafrechtelijke veroordelingen.

Digitpol heeft duizenden namaakgoederen geanalyseerd, zoals gekopieerde software, namaakhardware, namaakkleding, namaakauto-onderdelen, auto-onderdelen en namaakcomputeronderdelen. Digitpol is gericht op het onderzoek naar nagemaakte veiligheidscomponenten voor auto’s en onze experts op het gebied van intellectueel eigendom werken samen met alle grote autofabrikanten. Wij werken samen met politie en internationaal intellectueel eigendom en octrooispecialisten. Illegale goederen vormen een groot risico voor de veiligheid en de moderne samenleving.

Wij zijn gespecialiseerd in het heimelijk gecontroleerd kopen van illegale goederen van vermoedelijke malafide verkopers. Zodra de goederen zijn gekocht, voeren we forensische analyse uit die wordt behandeld in een video van in beslag genomen illegale goederen met gedetailleerd bewijs en uitgebreide analyse, wat heeft geleid tot strafrechtelijke veroordelingen in verschillende landen. Onze operaties zijn volledig geregistreerd en gedetailleerd. Onze rapporten hebben geleid tot veroordelingen in verschillende landen in Azi√ę, Europa en de VS.

Het IP Crime-team van Digitpol is zeer gespecialiseerd in de heimelijke aankoop van namaakgoederen. Zodra de goederen zijn gekocht, analyseren we ze in een forensisch laboratorium om in een rapport de verschillen tussen de gekochte goederen en de authentieke goederen in detail te beschrijven. Dit proces heeft in verschillende landen geleid tot strafrechtelijke veroordelingen.

Digitpol heeft duizenden nagemaakte componenten geanalyseerd, zoals hardware, software, lijstwerk, microchips, design en fysieke objecten. We voeren forensische analyses uit van in beslag genomen illegale goederen met gedetailleerd bewijs en uitgebreide analyses, wat heeft geleid tot strafrechtelijke veroordelingen in verschillende landen. We voeren computerforensisch onderzoek uit op in beslag genomen apparaten zoals HDD, Flash-geheugens, EEPROM en andere opslagapparaten waarop code wordt opgeslagen. We vergelijken de broncode met het origineel en leveren een forensisch rapport over de inbreuk.

Wanneer u werkt met de IP Crime Unit van Digitpol, krijgt u een toegewijde accountmanager en handhavingsteam toegewezen dat uw taal spreekt, we kunnen u in meer dan 100 landen en in alle talen helpen met ons partnernetwerk. Ons Internet SEARCH-platform kan uw merkinbreuk binnen enkele seconden detecteren, ons team onderzoekt namaakverkopers, distributie, fabrikanten en wederverkopers. We verzamelen het bewijs dat nodig is om lokaal en internationaal aangifte te doen. Wij handhaven en stoppen piraterij.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel¬†onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More