Wij Scannen Analyseren en Beveligen netwerken

Signal-Analysis-315x236
Blank-Network-Diagram-Everywhere-1

We onderzoeken wifi-netwerken, vinden gebreken, detecteren Rogue-apparaten en beveiligde netwerken.

Het Digitpol Cyber Crime-team is gespecialiseerd in draadloze netwerkanalyses we bieden RF-siteonderzoek, wifi-analyse, beveiligde draadloze netwerkinstallaties en wifi-beveiligingsdiensten voor particuliere en openbare wifi-hotspot-netwerken.

We voeren onderzoeken uit om alle wifi-netwerken op het spectrum van 2,4 GHz en 5 GHz vast te leggen om te bepalen welke apparaten zich in uw netwerk bevinden en of er schadelijke apparaten aanwezig zijn. Wij voeren penetratietesten uit op uw netwerk via wifi. We hebben geen toegang nodig tot uw kantoren om de tests uit te voeren.

Moet ik mij zorgen maken over wie er op mijn wifi kan?

Maak je je zorgen over informatieverlies of bedrijfsgeheimen die het doelwit zijn van wifi? Een kleine hoeveelheid informatie kan miljoenen waard zijn voor de juiste mensen of kan belangrijke onderhandelingen schaden. Verlies van vertrouwelijke informatie zoals uitvoerende schema's kan zelfs levens in gevaar brengen. Traditionele fysieke beveiliging en cyberbeveiliging zijn belangrijk, maar er zijn veel gaten die ze onbeschermd achterlaten. Om ervoor te zorgen dat alles in orde is, zou een wifi-beveiligingsbereik met een gedetailleerd rapport inzicht bieden in technische surveillancekwesties.

Professionele elektronische sweep services in Europa

Digitpol biedt sinds 2013 technische surveillancemaatregelen voor beveiligingsopsporing en afluisteren van detectiediensten. We zijn gevestigd in Nederland, maar reizen voor onze klanten door de hele EU en de rest van de wereld. Ons doel is om de hoogste standaard te bieden voor RF-testen, TSCM, wifi-analyse en -beveiligingsdiensten, informatiebeveiliging en technische services voor management- en bedrijfsbeveiliging. We zijn klaar om onmiddellijk te reageren op uw behoeften.

Opgedragen aan TSCM, technische surveillancemaatregelen.

Het leveren van RF- en signaalanalyse is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse activiteiten. Wij handhaven de hoogste normen in zowel technologie als training die nodig zijn om de bedreigingen van vandaag te bestrijden. We zetten een mobiele forensische eenheid in die is uitgerust met alle RF-detectie- en analyse-instrumenten.

Onze technici hebben uitgebreide ervaring op verschillende gebieden van RF-beveiliging en draadloze technologie. We zijn gecertificeerd in Forensische analyse van draadloze netwerken.

Technologische Partner

Digitpol werkt samen met Keysight Technology voor TSCM-analyse en tooling. Keysight Technologies is een toonaangevend technologiebedrijf dat haar klanten in engineering, ondernemingen en serviceproviders helpt netwerken te optimaliseren en elektronische producten sneller en tegen lagere kosten op de markt te brengen. De oplossingen van Keysight gaan waar het elektronische signaal gaat, van ontwerpsimulatie tot prototype validatie, tot fabricagetest, tot optimalisatie in netwerken en cloudomgevingen. Klanten overspannen de wereldwijde markten voor communicatie-ecosystemen, lucht-en ruimtevaart en defensie, automotive, energie, halfgeleiders en algemene elektronica. Keysight genereerde in het fiscale jaar 2016 een omzet van $ 2,9 miljard. In april 2017 nam Keysight Ixia over, een leider in netwerktests, zichtbaarheid en beveiliging. Meer informatie is beschikbaar op www.keysight.com.

Professioneel, vertrouwelijk, kwaliteitswerk.

Digitpol heeft een vergunning van het ministerie van Veiligheid en Justitie als een privé-detectivebureau met het vergunningsnummer van POB1557, en we zijn erkend als gespecialiseerd in de onderzoekssector, digitale forensische geneeskunde en cybergerelateerde zaken. Digitpol is ook geregistreerd bij het gegevensbeschermingsregister. Wij zijn verzekerd, in licentie gegeven en geaccrediteerd.

Onze oplossingen

Wifi Site Survey

We voeren onderzoeken uit om alle wifi-netwerken op het spectrum van 2,4 GHz en 5 GHz vast te leggen om te bepalen welke apparaten zich in uw netwerk bevinden en of er schadelijke apparaten aanwezig zijn.

Beveilig uw netwerk

Wij voeren penetratietesten uit op uw netwerk via wifi om ervoor te zorgen dat deze veilig zijn, eventuele gevonden fouten worden u bekend gemaakt. We hebben geen toegang nodig tot uw kantoren om de tests uit te voeren.

We zetten een mobiele forensische eenheid in die is uitgerust met alle RF-detectie- en analysetools voor sweeps. We bieden een gedetailleerd rapport dat u gemoedsrust biedt of aanpassingen doorvoert.

Onze Expertise

TSCM

Providing RF and signal analysis is a key part of our daily business. We maintain the highest standards in both technology and training which is necessary to combat today’s threats. We deploy a mobile forensic unit that is equipped with all RF detection and analyis tools.

WiFi Analysis

Digitpol Cyber Crime Team specialise in wireless network analysis, we offer RF site surveying, WiFi analysis, Secured wireless network installation and Wi-Fi security services for private and public Wi-Fi hotspot networks.

We perform Surveys to record all Wi-Fi networks on the 2.4GHz and 5GHz spectrum to determine what devices are on your network and if any rogue devices are present. We conduct pen testing on your network via Wi-Fi. We don’t need to access your offices to perform the tests.

CELL SITE ANALYSIS

We specialise in Cell Site Analysis and analysis of CDR data. For Law Enforcement we provide tools to detection active rogue GSM base stations and tools to detect interception of telecoms data.