Internationale Privédetective en Recherchebureau

Privédetective en Recherchebureau, Digitpol is een vertrouwde internationale onderzoeker, wij zijn toonaangevend in de risicobeheer- en beveiligingsindustrie.

We onderzoeken misdaden van intellectueel eigendom, vaak "nep-onderdelen of nepproducten" genoemd, van begin tot einde door illegale fabrikanten op te sporen tot rechtszaken door online winkels te verwijderen die vervalste onderdelen, software en verwijdering van websites en winkels verkopen die ongeoorloofd en illegaal zijn. auteursrechtelijke inhoud. Bij het IP Crime-team van Digitpol voeren we onderzoeken uit in samenwerking met wetshandhavingsinstanties, gevolgd door heimelijke aankoop van namaakgoederen. Wij voeren forensische analyses uit van in beslag genomen illegale goederen met gedetailleerd bewijs en uitgebreide analyses, die in verschillende landen tot strafrechtelijke veroordelingen hebben geleid.

Digitaal Onderzoek, CyberCrime Onderzoek & WiFi Onderzoek

Cybercrime-onderzoek, of computergerichte criminaliteit, is een misdaad waarbij een computer en een netwerk betrokken zijn. De computer is mogelijk gebruikt bij het plegen van een misdrijf, of het kan het doelwit zijn. Cybercriminaliteit kan worden gedefinieerd als: "Overtredingen die worden gepleegd tegen personen of groepen van personen met een crimineel motief om opzettelijk de reputatie van het slachtoffer te schaden of lichamelijk of geestelijk letsel of verlies te veroorzaken aan het slachtoffer, direct of indirect, met behulp van moderne telecommunicatienetwerken zoals internet (netwerken inclusief maar niet beperkt tot chatrooms, e-mails, prikborden en groepen) en mobiele telefoons (Bluetooth / SMS / MMS) ".

De Cyber ​​Crime Investigation-experts van Digitpol onderzoeken, analyseren en herstellen forensische gegevens van internet. Digitpol maakt gebruik van standaard internetbewakingsplatforms om trefwoorden te detecteren en bewijs te vinden op servers wereldwijd. Gegevens verkregen van cyberkanalen zijn het meest effectief wanneer ze worden gekoppeld aan fysiek bewijsmateriaal als aanvullend bewijs.

Wanneer Digitpol is ingeschakeld, zorgen we ervoor dat geen digitaal bewijs over het hoofd wordt gezien en helpen in elk stadium van een onderzoek, ongeacht de grootte of locatie van gegevensbronnen. Claims van lekken, fraude, cyberspionage, financiële manipulatie, computercriminaliteit, wangedrag door werknemers en andere illegale of wangedragsmaatregelen vereisen dat bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties digitale forensische methoden gebruiken om feiten samen te brengen die tot de waarheid leiden.

We onderzoeken mobiele telefoons en draagbare apparaten

Mobiele telefoons blijken in het merendeel van de onderzoeken waardevolle informatiebronnen te zijn. Partijen in rechtszaken die bewijzen dat er iets mis is, vinden vaak belangrijk bewijsmateriaal, aanwijzingen en sporen door activiteiten te analyseren die zijn opgeslagen op mobiele telefoons en slimme apparaten, inclusief contacten en hun aanmaakdatums, en ook wanneer en hoe vaak bepaalde telefoonnummers werden gebeld. Digitpol biedt de volledige analyse van alle soorten mobiele telefoons.

We kunnen on-site onderzoeken in onze mobiele forensische eenheid of u kunt de telefoon naar ons kantoor brengen voor analyse. We accepteren ook exposities per beveiligde koerier.

Branding en bescherming van intellectuele eigendom

Handelsmerk- en patentinbreuk, piraterij, monitoring van het internet en e-commerce-platforms om namaak, productafleiding, procesondersteuning en meer te detecteren.

Interne risicokwesties (werknemer)

Verwacht u dat uw personeel of patronen achter de diefstal van software, broncode, verduistering, het opzetten van schema's tegen management, beleidsovertredingen, chantage en bedreigingen zitten.

Externe risico's

Internetgerelateerde fraude, buitenlandse elektronische bewaking, afpersing, het verzamelen van informatie van concurrenten, het stelen van handelsgeheimen, bedrijfsspionage, due diligence-aangelegenheden.

Detectie van bugs

We bieden board-room en office sweeping voor elektronische bugs, luisterapparaten, GPS-volgsystemen die zijn geïnstalleerd in bedrijfswagens, serverruimteassays, computers en digitale sweeps om buitenlandse apparaten te detecteren.