Risico Analyse & Surveillance Teams

Risico Analyse

Het onderzoek of audit van een potentiële investering of product om alle feiten te bevestigen, zoals het controleren van alle financiële gegevens, plus al het materiaal dat als relevant wordt beschouwd. Het verwijst naar de zorg die een redelijk persoon zou moeten nemen voordat een overeenkomst of een financiële transactie met een andere partij wordt aangegaan. Het kan ook verwijzen naar het onderzoek dat een verkoper doet van een koper; items die in overweging kunnen worden genomen, zijn of de koper over voldoende middelen beschikt om de aankoop te voltooien, evenals andere elementen die van invloed zijn op de overgenomen entiteit of de verkoper nadat de verkoop is voltooid.

Het onderzoeksteam van Digitpol is gespecialiseerd in het online en offline uitvoeren van onderzoek, vaak uitgebreid onderzoek omvat undercoveroperaties wanneer vermoed wordt dat er sprake is van fraude. We combineren fysieke, traditionele en digitale methoden die worden ondersteund door cyberanalyse, zoals OSINT-zoekopdrachten. We verkrijgen bewijs van frauduleuze activiteiten om procesvoering te ondersteunen.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfsonderzoeken, fraudeonderzoek, onderzoek naar corruptie en bedrijfsspionage. Onze onderzoeken geven inzicht in klanten die nieuwe en belangrijke projecten uitvoeren, of ze nu een IPO onderschrijven, overwegen een fusie of overname, werken met een nieuwe partner, een bedrijf verkopen of deelnemen aan een joint venture of een nieuwe marktplaats betreden.

Digitpol biedt bedrijven een uitgebreid pakket aan risico analyse en  zodat zij hun investeringen beter kunnen beschermen en met vertrouwen kritische bedrijfsbeslissingen kunnen nemen. Of u nu investeringen evalueert, nieuwe markten betreedt, derden onderzoekt of voldoet aan wettelijke vereisten, wij bieden een breed scala aan consultatieve en programmatische oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De ongeëvenaarde onderzoeksmogelijkheden van Digitpol, de wereldwijde aanwezigheid en de jarenlange reputatie zullen u tijd en risico's besparen.

Onze op risico gebaseerde benadering stelt ons in staat om het gepaste niveau van zorgvuldigheid te betrachten en waar nodig zetten we traditioneel toezicht in. We zullen overal heen gaan!

Team

Modern onderzoek vereist vaak het gebruik van traditionele surveillanceteams en snelle inzetbaarheid. Het geheime team van Digitpol maakt gebruik van een vloot van ultra-krachtige voertuigen en motorfietsen voor gespecialiseerde geheime surveillanceactiviteiten.

Een snelle en dringende reactie is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar. We kunnen op elk gewenst moment doordeweeks of in het weekend oproepen op +31639220420