Verborgen Onderzoek en Snelle Toezicht Teams

Verborgen onderzoek

Het onderzoeksteam van Digitpol is gespecialiseerd in undercoveroperaties wanneer vermoed wordt dat er sprake is van fraude. We combineren fysieke, traditionele en digitale methoden die worden ondersteund door cyberanalyse, zoals OSINT-zoekopdrachten. We verkrijgen bewijs van frauduleuze activiteiten om procesvoering te ondersteunen. Onze teams hebben een politie of militaire achtergrond.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in bedrijfsonderzoeken, fraudeonderzoek, onderzoek naar corruptie en bedrijfsspionage. Onze onderzoeken geven inzicht in klanten die nieuwe en belangrijke projecten uitvoeren, of ze nu een IPO onderschrijven, een fusie of overname overwegen, werken met een nieuwe partner, een bedrijf verkopen of deelnemen aan een gemeenschappelijke onderneming of een nieuwe markt betreden.

Digitpol biedt bedrijven een uitgebreid pakket aan risico analyse en business intelligence-mogelijkheden, zodat zij hun investeringen beter kunnen beschermen en met vertrouwen kritische bedrijfsbeslissingen kunnen nemen. Of u nu investeringen evalueert, nieuwe markten betreedt, derden onderzoekt of voldoet aan wettelijke vereisten, wij bieden een breed scala aan consultatieve en programmatische oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De ongeëvenaarde onderzoeksmogelijkheden van Digitpol, de wereldwijde aanwezigheid en de jarenlange reputatie zullen u tijd en risico's besparen.

Onze op risico gebaseerde benadering stelt ons in staat om het gepaste niveau van zorgvuldigheid te betrachten en waar nodig zetten we traditioneel toezicht in. We zullen overal heen gaan!