Website ontwikkeling

Website-ontwikkeling wordt aangeboden aan klanten die een robuuste, solide en veilige website nodig hebben. De codeurs van Digitpol zetten hun jarenlange ervaring in IT-beveiliging in bij het coderen van een website. Wij kunnen binnen 24 uur een website ontwikkelen, ontwerpen, hosten en opleveren. Wij bouwen webstores, webshops, estores, e-commerce shops en bedrijfssites.

Digitpol is een geaccrediteerde aanbieder van IT-ondersteunende diensten aan het bedrijfsleven. Digitpol biedt ICT-ondersteuning, Domein, Hosting, Databeheer, E-mailservices, Cloud, Systeembeheer, Software, Updates, Back-ups en Beveiliging. Digitpol zijn IT-providers voor industriestandaard hardware- en softwareoplossingen.

ICT-specialisten

Bij Digitpol zijn we in de eerste plaats een cyberbeveiligingsbedrijf, dus waarom bieden we websiteontwikkeling aan? De reden is dat in de loop der jaren veel van onze klanten te maken hebben gehad met aanvallen van slecht gebouwde sites en dat ze een fortuin betaalden voor deze sites. Velen hadden een slechte code en open einden, daarom hebben we de beslissing genomen om onze klanten te helpen door hun sites opnieuw te bouwen. In de meeste gevallen hebben we de site vanaf nul opnieuw opgebouwd. Dus combineer onze beveiligings-, coderings- en IT-vaardigheden in website-ontwikkeling en we zijn er zeker van dat we dit product op uw gemak en volgens de hoogste standaard aan u kunnen leveren. Bij Digitpol kennen we elk aspect van IT, van digitaal forensisch onderzoek tot beveiliging, we herkennen hoogwaardige IT-oplossingen en premiummerken door applicaties te testen voordat we deze aan onze klanten leveren. Dit testen vereist specialistische en diepgaande kennis van cyber- en digitale componenten . De IT-specialisten van Digitpol zijn volledig gecertificeerd op het gebied van cybersecurity, computerforensics, netwerkforensics, installatie en reparatie voor de merken die we gebruiken in de IT-omgevingen die we bouwen en bewaken.

Het proces

Nadat u de ontwikkeling heeft besteld, zijn er een paar stappen te nemen, de eerste is het ontwerp, de uitstraling, de inhoud en producten. De tweede is de domeinnaam en de derde is de hosting. Wanneer je de bestelling hebt voltooid, nemen onze codeurs contact met je op om het proces te starten.

Digitpol heeft jarenlange ervaring met de WordPress, SEO, Google Ranking, Ads en alle CMS en mag zich gerust een expert noemen. Digitpol heeft ook de expertise voor andere CMS-systemen of frameworks.

Bij Digitpol nemen we cyberbeveiliging op in al onze IT-ondersteuningsdiensten, aangezien cyberbeveiliging een cruciaal onderdeel is van de dagelijkse werking van IT-systemen. De beheerde oplossingen van Digitpol bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam. Onze IT-ondersteuning biedt 24/7 telefonische en hulp op afstand, onze ondersteuningsservice lost eventuele problemen of bugs op en biedt oplossingen op maat voor uw specifieke behoeften.

Contact

Ontwerp, SEO & lancering

Wij ontwikkelen, configureren alle SEO-, beveiligings- en domeineigenschappen. Onze websites worden volledig responsive opgeleverd en werken op alle devices. Wij installeren de site op uw eigen hosting of bieden u de hosting aan. Elke site is gecodeerd door Digitpol en gebouwd met beveiliging en volgens de hoogste standaard.

Malware & Virus Scannen

We hebben altijd beveiliging op uw site, we zullen de plug-in configureren om een ​​uitgebreide virusscan per dag uit te voeren, deze is geconfigureerd om automatisch de volledige inhoud van uw website en database te controleren op schadelijke code en bestanden en aan ons te rapporteren.

De site up-to-date houden

Website-upgrades zijn het meest kritieke probleem. Onze achtergrond is cyberbeveiliging en daarom configureren we de site om te controleren op updates en automatische uitvoeringen om alle plug-ins te upgraden. Ook voeren we alle thema-updates uit en zorgen we ervoor dat uw website en de plug-ins altijd actief zijn tot op heden.

24/7 bewaking

We configureren de plug-in om de website 24/7 te monitoren. Wij detecteren on the fly cyberaanvallen, hacking en kunnen direct ingrijpen en aanvallen stoppen. Dit is essentieel voor webshops of e-commerce websites die omgaan met persoonsgegevens en te koop aangeboden producten. Wanneer u de IT-ondersteuningsdiensten van Digitpol inschakelt, bent u in veilige handen.

Wat is IT-ondersteuning?

IT-ondersteuning verwijst naar services die worden geleverd aan gebruikers van internet- en computergerelateerde technologieproducten of -services, zoals webdomein, hosting, computers, werkstations, servers, configuratie, configuratie en installatie. Over het algemeen biedt technische IT-ondersteuning hulp bij specifieke internetproblemen met een IT-product of -service.

Waarom Digitpol

Digitpol begon in 2012 met één belangrijke missie: het internet veiliger maken. Vandaag de dag is Digitpol een van ‘s werelds toonaangevende aanbieders van cyberbeveiligings-, inlichtingen-, risico- en onderzoeksdiensten. Digitpol biedt betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen voor zowel kleine als grote MKB-organisaties. Digitpol heeft beveiligingsoplossingen ontwikkeld op basis van realtime aanvallen, met al deze kennis zijn we er zeker van dat we uw organisatie solide IT-ondersteuning kunnen bieden.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Laat ons helpen

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Notice: JavaScript is required for this content.