Wat is Digitpol?

Digitpol is de toonaangevende wereldwijde leverancier van digitale risicooplossingen, IT- en cyberbeveiligingsdiensten aan het bedrijfsleven. Digitpol biedt Cybersecurity, digitale onderzoeken, fraude onderzoeken, incidenten response, email beveiliging, cloud beveiliging, bedreigings Response, beheerde cyberbeveiliging, Cyber ​criminaliteit onderzoek en digitale diensten op het gebied van bestuur, risico en transparantie.Digitpol is een besloten vennootschap, opgericht in 2013 en met hoofdkantoor in Nederland.

Kan ik Digitpol inhuren om een ​​Digitaal Forensisch Onderzoek uit te voeren?

Wij zijn gespecialiseerd in digitaal forensisch onderzoek en het herstellen van digitaal bewijsmateriaal, in gevallen van verwerking van digitale gegevens die we nodig hebben en een NDA die moet worden ondertekend. Digitaal forensisch onderzoek is alleen beschikbaar voor advocatenkantoren, rechtshandhaving, financiën, verzekeringen en regelgeving. Digitale forensische diensten zijn niet beschikbaar voor verdedigingszaken. 

Kan ik Digitpol inhuren om fraude te onderzoeken?

Als u fraude vermoedt, adviseren wij u contact op te nemen met het dichtstbijzijnde politiebureau om aangifte te doen. In sommige gevallen moet u mogelijk bewijs van vermoedelijke fraude verzamelen met de steun van onze geheime en gecertificeerde fraudeonderzoekers, in dit geval kunnen wij u helpen. We raden u aan eerst de dichtstbijzijnde politie op de hoogte te stellen en gaan ermee akkoord dat u een particulier onderzoeksbureau inschakelt om het verdachte bewijsmateriaal te verzamelen en ermee in te stemmen dat het bewijsmateriaal indien nodig wordt overgedragen aan de politie of een advocatenkantoor voor verdere actie.We begrijpen dat uw situatie gevoelig kan zijn, dus u kunt er zeker van zijn dat we elke zaak en alle aspecten hiervan strikt vertrouwelijk behandelen.

Hoe kan ik Digitpol inschakelen?

Elk onderzoek is een gevoelige kwestie, voorafgaand aan elk onderzoek zullen we met u samenwerken door middel van een diepgaand overleg. We begrijpen dat uw situatie gevoelig kan zijn, dus u kunt er zeker van zijn dat we elke zaak behandelen en dat alle aspecten strikt vertrouwelijk worden behandeld.We hebben het volgende nodig:

  • Stuur een e-mail naar ons team op info@digitpol.com en leg de zaak in basisdetails uit en vraag wat je nodig hebt. Stuur geen persoonlijke gegevens totdat we zijn ingeschakeld om aan uw zaak te werken.
  • U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons met daarin wat we kunnen doen en wat onze kosten zijn.
  • Als u akkoord gaat, moet u Digitpol aanwijzen om voor u op te treden. Wanneer u wordt toegewezen, sturen wij u het “opdracht”-document ter ondertekening.
  • We eisen dat het voorgestelde bedrag geheel of gedeeltelijk wordt betaald, ook wel provisie genoemd.
  • Wij doen een onderzoek.
  • Wij houden u volledig op de hoogte van de voortgang.
  • Wij bezorgen u het eindrapport en de uitkomst.
Als u een LEA of aanklager bent, neem dan rechtstreeks contact met ons op, aangezien er andere voorwaarden van toepassing zijn.

Kan ik Digitpol inhuren om middelen op te sporen?

Het opsporen van middelen is afhankelijk van de jurisdictie. Wanneer de zaak aan ons wordt voorgelegd, zullen we binnen 24 uur adviseren of we u kunnen helpen of niet.We begrijpen dat uw situatie gevoelig kan zijn, dus u kunt er zeker van zijn dat we elke zaak behandelen en dat alle aspecten strikt vertrouwelijk worden behandeld.