Digitpol - Cyber-, inlichtingen-, risico- en opsporingsdiensten.

Cyber, risico & onderzoek

Digitpol is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van tracerings-, risico-, inlichtingen- en onderzoeksdiensten voor de overheid en binnenlandse veiligheid. Digitpol biedt cyberbeveiliging, digitaal forensisch onderzoek, fraudeonderzoek, respons op incidenten, e-mailbeveiliging, cloudbeveiliging, respons op dreigingen, beheerde cyberbeveiliging, onderzoek naar cybercriminaliteit en digitale diensten met betrekking tot bestuur, risico's en transparantie.

Wij regelen alles voor u!

Digitpol is een bekroonde leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, integratie en ondersteuning van cyberbeveiliging. Digitpol biedt cyberbeveiliging voor alle apparaten, desktops, laptops, werkstations, netwerken en cloudomgevingen.

De forensische computerexperts van Digitpol onderzoeken, analyseren en herstellen forensische gegevens van computers, draagbare apparaten, mobiele telefoons, USB-drives, servers, cloud- en harde schijven.

Ons team heeft uitgebreide vaardigheden in OT/SOC, 24/7 internetbewaking, penetratietesten, IR-team en rode teams. We voorkomen dat organisaties cyberaanvallen krijgen, we helpen organisaties herstellen van aanvallen.

Visie

Veiligheid is een absoluut noodzakelijke voorwaarde voor een harmonieuze toekomst van onze planeet. Veiligheid en zekerheid – de sleutel tot een gelukkige en welvarende beschaving.

Missie

We dragen voortdurend bij aan de bestrijding van misdaad door operationele ondersteuning te bieden aan de rechtshandhaving en de particuliere sector in veiligheid.

Waarden

“Integriteit, Respect, Eerlijkheid en Kwaliteit zijn onze waarden. We beschermen en verdedigen deze waarden.”

Digitpol’s team heeft samen 35 jaar expertise in onderzoek

Cyber, inlichtingen en forensisch onderzoek

Ons werk omvat informatie die verder gaat dan publiek beschikbare feiten, dit stelt ons in staat om zaken achter de schermen te onderzoeken, voor veiligheid, onderzoeken en binnen het wettelijke kader. Meestal werken we in het geheim en worden onze successen zelden openbaar. Digitpol is een erkend opsporingsbureau gespecialiseerd in operationele ondersteuning en opsporingsdiensten ter bestrijding van grensoverschrijdende criminaliteit.

Bij Digitpol weten we dat beveiliging een continu proces is dat onderzoek naar cyber- en digitale misdaad, fysieke opsporing, inlichtingen en digitaal forensisch onderzoek zou moeten omvatten. Wanneer Digitpol betrokken is, monitoren we de meest ernstige bedreigingen en malafide personen, verzamelen we 24/7 dreigingsinformatie. We zijn proactief op alle niveaus.

Digitpol werkt nauw samen met Wetshandhavingsinstanties en Nationale Veiligheidsdiensten. Digitpol heeft zijn hoofdkantoor in Nederland.

Onze missie

Veiligheid is een absoluut noodzakelijke voorwaarde voor een harmonieuze toekomst van onze planeet. Veiligheid en zekerheid - de sleutel tot een gelukkige en welvarende beschaving. Digitpol biedt ondersteuning bij het bestrijden van misdaden en het aanpakken van hedendaagse cyber- en digitale misdaden. We bieden tools en middelen om op coöperatief niveau samen te werken met particuliere en wetshandhavingsinstanties.

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Contact Digitpol

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Digitpol HQ
Cyber Crime Investigation
Wifi Analysis
Signal Analysis