Digitpol - Automotive-, inlichtingen-, forensisch onderzoek, risico- en onderzoeksdiensten.

Intelligentie, digitaal forensisch onderzoek en onderzoek

Recherchebureau gespecialiseerd in cybercriminaliteit, digitaal forensisch onderzoek, inlichtingen, operationele ondersteuning en veiligheid.

Bij Digitpol omvat ons werk informatie die verder gaat dan openbaar beschikbare feiten. Dit stelt ons in staat zaken achter de schermen te onderzoeken of informatie die niet openbaar is, altijd voor de veiligheid, onderzoeken en binnen het wettelijke kader.

Meestal werken we in het geheim en zelden worden onze successen bekend bij het grote publiek.

DIGITPOL

Digitale en online onderzoeken

Het team van digitale forensische onderzoekers van Digitpol maakt gebruik van de modernste hulpmiddelen en technieken om digitaal bewijsmateriaal bloot te leggen, waaronder forensisch onderzoek in de automobielsector, forensisch onderzoek naar computers en mobiele apparaten, netwerkforensisch onderzoek, drones en forensische gegevensanalyse. Naast digitale forensische onderzoeksdiensten biedt Digitpol ook een reeks cyberbeveiligingsdiensten, waaronder incidentrespons, informatie over dreigingen en onderzoek naar cybercriminaliteit.

Gestolen Autos

Eenheid voor Onderzoek naar Gestolen Auto's

Digitpol biedt operationele ondersteuning bij het zoeken en terughalen van gestolen auto's, bestelwagens, vrachtwagens, fietsen en boten voor verzekeringsmaatschappijen. Digitpol levert deze zoek- en inbeslagname-dienst in samenwerking met politie-eenheden wereldwijd, en binnen Nederland is Digitpol de traceringspartner van de Stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV). Wanneer een voertuig is gestolen en er aangifte is gedaan, krijgt Digitpol de opdracht om het voertuig op te sporen. Wanneer het voertuig is gelokaliseerd, zorgt Digitpol ervoor dat het voertuig onder toezicht blijft totdat de politie ter plaatse arriveert. Inbeslagname wordt altijd uitgevoerd door de wetshandhavingsautoriteiten.

Stolen-Vehicle-Tracking-System_censored-1

GPS-tracker met monitoringdienst

Telematica met Reactiedienst - Digitpol biedt tracering via een OEM of een aftermarket GPS-tracker en biedt een uitgebreide oplossing voor voertuigbeveiliging en diefstalherstel. Deze tracker is naadloos geïntegreerd met een toegewijd monitoringsteam dat snel reageert wanneer een diefstal wordt gemeld. Onze dienst omvat zowel continue monitoring als een snelle respons om het voertuig te herstellen.

Digitpol biedt Telematica Traceren voor Gestolen Voertuigen in samenwerking met de Stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV).

GSM-jammer-finder

RF-interceptie en onderzoek

Digitpol is toonaangevend op het gebied van RF-onderzoek door inzicht te krijgen in de modus operandi die wordt gebruikt door georganiseerde misdaadbendes. Digitpol onderzoekt de gebruikte methoden en ontwikkelt onderzoeksinstrumenten om criminaliteit te bestrijden. RF-apparaten zoals signaalstoorzenders en codesniffers worden onderzocht door de RF-experts van Digitpol. Onze hulpmiddelen worden aan de wetshandhaving ter beschikking gesteld met als doel misdaden gepleegd via RF aan te pakken.

De HF-, militaire, L1-, L2- en B-banden worden momenteel door Digitpol onderzocht voor jamming-evenementen.

Digitpol’s team heeft samen 35 jaar expertise in onderzoek

Cyber, inlichtingen en forensisch onderzoek

Ons werk omvat informatie die verder gaat dan publiek beschikbare feiten, dit stelt ons in staat om zaken achter de schermen te onderzoeken, voor veiligheid, onderzoeken en binnen het wettelijke kader. Meestal werken we in het geheim en worden onze successen zelden openbaar. Digitpol is een erkend opsporingsbureau gespecialiseerd in operationele ondersteuning en opsporingsdiensten ter bestrijding van grensoverschrijdende criminaliteit.

Bij Digitpol weten we dat beveiliging een continu proces is dat onderzoek naar cyber- en digitale misdaad, fysieke opsporing, inlichtingen en digitaal forensisch onderzoek zou moeten omvatten. Wanneer Digitpol betrokken is, monitoren we de meest ernstige bedreigingen en malafide personen, verzamelen we 24/7 dreigingsinformatie. We zijn proactief op alle niveaus.

Digitpol werkt nauw samen met Wetshandhavingsinstanties en Nationale Veiligheidsdiensten. Digitpol heeft zijn hoofdkantoor in Nederland.

Onze missie

Veiligheid is een absoluut noodzakelijke voorwaarde voor een harmonieuze toekomst van onze planeet. Veiligheid en zekerheid - de sleutel tot een gelukkige en welvarende beschaving. Digitpol biedt ondersteuning bij het bestrijden van misdaden en het aanpakken van hedendaagse cyber- en digitale misdaden. We bieden tools en middelen om op coöperatief niveau samen te werken met particuliere en wetshandhavingsinstanties.

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Contact Digitpol

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Digitpol HQ
Cyber Crime Investigation
Wifi Analysis
Signal Analysis