Meld cybercriminaliteit

Meld een cybercriminaliteit. Als u het slachtoffer bent geworden van cybercriminaliteit, meld de zaak dan bij uw plaatselijke politiebureau in het land waar u woont. Wanneer aanvullende cyberbeveiliging of forensische ondersteuning nodig is, meld de zaak dan aan Digitpol, onze Cyber ​​Crime Investigation-eenheid zal reageren op uw melding en in sommige gevallen kunnen we onmiddellijke cyberbeveiligingsdiensten en IT-ondersteuning bieden om bewijsmateriaal te bewaren en verdere aanvallen te voorkomen.

Digitpol voert onderzoek naar cybercriminaliteit uit, het proces van het onderzoeken, analyseren en herstellen van kritieke forensische digitale gegevens van de netwerken die bij de aanval zijn betrokken. Cybercrime-onderzoek, of computergeoriënteerde misdaad, is misdaad waarbij een computer en een netwerk betrokken zijn. De computer kan zijn gebruikt bij het plegen van een misdrijf, of het kan het doelwit zijn. Cybercriminaliteit kan worden gedefinieerd als: “Delicten die worden gepleegd tegen individuen of groepen individuen met een crimineel motief om opzettelijk de reputatie van het slachtoffer te schaden of lichamelijk of geestelijk letsel of verlies te veroorzaken aan het slachtoffer, direct of indirect, met behulp van moderne telecommunicatienetwerken zoals internet (netwerken inclusief maar niet beperkt tot chatrooms, e-mails, mededelingenborden en groepen) en mobiele telefoons (Bluetooth/SMS/MMS)”.

Digitpol’s experts op het gebied van cybercriminaliteit en beveiligingsonderzoek leveren diensten voor bedrijven, we onderzoeken, analyseren en herstellen gegevens.

Als uw situatie een noodgeval is – Neem in geval van nood contact op met de lokale politie

Om een ​​cybercriminaliteit aan Digitpol te melden, vult u het onderstaande formulier in of belt u een van de onderstaande 24/7 Incident Response Hotlines voor advies of operationele ondersteuning.

Europa: +31558448040
Verenigd Koninkrijk: +442080899944
Azië: +85239733884 Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More