GPS Tracker met snelle reactie en onderzoek

GPS Tracker met snelle reactie en onderzoek, Auto GPS tracker aangesloten op monitoring team om te traceren wanneer het voertuig wordt gestolen. Geleverd, gemonteerd en bewaakt door een snel reagerende eenheid. Dit product, een GPS Tracker en LBS trackingfuncties. De tracker is een betaalbare oplossing en geeft nauwkeurige resultaten. De tracker is te lokaliseren door het versturen van een sms of via een cloud database. Elke tracker wordt voor verzending volledig getest.

Bij aankoop zullen we de GPS Tracker installeren en een overeenkomst opstellen voor een snelle opvolging bij diefstal. Als het voertuig wordt gestolen, gaat het monitoring team er automatisch achteraan teneinde het voertuig op te sporen. Als het voertuig wordt verplaatst na bepaalde uren of uit een te beschrijven  lokatie wordt verplaatst, wordt de GPS Tracker geactiveerd.

De Tracker bestellen

Zodra je de tracker hebt besteld, versturen we deze nog dezelfde dag. Als u ook kiest voor een installatie van de GPS tracker neemt  Digitpol contact  met u op om de installatie te bespreken.

Installatie van de Tracker

Als u wilt dat de GPS tracker door Digitpol wordt geinstalleerd  is dit mogelijk binnen Nederland. Wij stellen met U een contract op over de specifieke uren dat het monitoring team actief is. Bijvoorbeeld tussen 24:00 en 06:00 uur. Voorts geeft U ons dan ook de bevoegdheid om achter het gestolen opject aan te gaan. Immers u weet dan nog niet dat het voertuig is gestolen. Het monitoring team bestaat uit voormalig opsporings ambtenaren.  Zij hebben de kennis en de ervaring om een succes volle opsporing uit te voeren.

Voor wie is dit bestemd

Het is toepasbaar op eke gewenste situatie. U als klant geeft aan wat voor u van belang is. Voor commerciele bedrijven welke hun voertuigenpark  niet gebruiken buiten specifieke uren. Bijvoorbeeld de auto wordt tussen 24:00 en 06:00 niet gebruikt. Ook voor huurauto’s welke niet op tijd worden ingeleverd en voor vaartuigen welke snachts niet worden gebruikt. Ook voor de bezitters van classsic cars is dit ideaal. Als u niet iedere dag gebruik maakt van het voer- of vaartuig.

Over ons ?

Digitpol is erkend door- en heeft een licentie van het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder nummer POB1557 De Gestolen Car Investigation Unit van Digitpol is wereldwijd actief met kantoren in Nederland, Boedapest, Kosovo, Londen, Ghana, en de Westelijke Balkan. We kunnen actief zijn in Rusland en het Midden-Oosten (UAE). Onze experts hebben tientallen jaren ervaring met het onderzoeken van voertuigcriminaliteit, het volgen van gestolen auto’s, het traceren van auto’s en de repatriëring van gestolen voertuigen / auto’s. Wanneer Digitpol wordt ingeschakeld om een ​​gestolen auto / voertuig terug te halen, werken we met eerlijke en transparant contracten. Wij zijn leiders in het volgen en repatriëren van voertuigen.

Bestel de tracker en service

Notice: JavaScript is required for this content. Gestolen Auto Stolen Audi Q8 copy ANPR Patrol Asset Recovery]

Daling voertuigdiefstal vlakt af

Voertuigdiefstal daalt licht

06 juli 2023

In het eerste halfjaar van 2023 zijn er 2.917 personenvoertuigen gestolen. Dit is 1% meer dan in 2022 over dezelfde periode. De diefstal van lichte bedrijfswagens is met 21% gestegen naar 783 stuks. Motorfietsdiefstal is licht gestegen met 3%. Brom- en snorfietsen dalen met 20%. Het totaal aantal diefstallen van voertuigen is met 9% gedaald; 10.822 in 2022 en 9.831 in 2023. Het terugvindpercentage van personenauto’s is gestegen van 40 naar 58%.

Meest gestolen

Januari 2023 laat nog een zeer forse stijging zien van de diefstal van personenauto’s, maar de maanden erna daalt het aantal diefstallen. Toyota, vooral de RAV4 en de C-HR, werd het meest gestolen en laat met 560 stuks een stijging zien van ruim 18%. Diefstal van de Fiesta en de Focus zorgen bij Ford voor een opvallende stijging van 22%. De Mercedes Sprinter (+54%), wordt het meest gestolen in Zuid-Holland en Brabant. Het lagere terugvindpercentage valt op bij Lexus (23%), Mazda (28%), BMW (34%) en Toyota (35%).

De diefstal van elektrisch/hybride voertuigen is met 27% gestegen. Deze stijging van 470 naar 597 stuks komt met 447 stuks bijna geheel voor rekening van Toyota. Slechts 6% (35 stuks) van het totale aantal gestolen elektrisch/ hybride personenvoertuigen betreft een volledig elektrisch voertuig.

Extra beveiliging beste preventie
Een alarmsysteem met CCV keurmerk bij alle voertuigcategorieën blijft een belangrijke aanbeveling. Vooral als het wordt gecombineerd met een mechanische beveiliging op stuur, versnellingspook of rempedaal lijkt het de meest effectieve beveiliging te zijn. Bovendien is het uitschakelen van keyless entry of een KE01 Keyless protector ook een goede beveiliging,” zegt manager LIV Rudi Welling. “Wat ons wel zorgen baart, is de gestage toename van de verduistering van voertuigen. Ook in het buitenland verduisterde voertuigen duiken steeds vaker in Nederland op. Andersom duiken verduisterde Nederlandse voertuigen ook op in Frankrijk. Het lijkt een internationaal probleem te worden waar we nog geen gepaste aanpak voor hebben”.

https://www.liv.nl/nieuws/2023/voertuigdiefstal-daalt-licht

@LIV

GPS Tracking Digitpol stolen BMW x5 seized smv 8

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Melissa: samenwerkingsverband ransomwarebestrijding | Nieuwsbericht

October 3, 2023 Edit Nieuwsbericht | 03-10-2023 | 09:23 Het Openbaar Ministerie (OM), de politie, het Nationaal Cyber Security… Read More