Publiek-private samenwerking

Onze missie bij Digitpol is om operationele ondersteuning te bieden aan bestaande onderzoeken wanneer aanvullende ondersteuning nodig is. Wij werken samen met Wetshandhaving in een praktijk die bekend staat als Publiek-Private Werken. Aangezien Digitpol een particulier bedrijf is dat onderzoek naar cybercriminaliteit, forensisch onderzoek en beveiliging levert aan een reeks industrieën, ervaren we realtime informatie en verwerven we diepgaande kennis en modus operan door deze gegevens te delen met wetshandhavingsinstanties, dit ondersteunt de gezamenlijke inspanningen om misdaad te bestrijden .

Bij Digitpol weten we dat beveiliging een continu proces is dat opsporing, inlichtingen en forensisch onderzoek moet omvatten. Op het gebied van cyberbeveiliging monitoren we de ernstigste dreigingen en malafide actoren, we verzamelen 24/7 dreigingsinformatie. We zijn proactief op alle niveaus.

Digitpol biedt inlichtingen, forensische ondersteuning ter plaatse, zoals forensisch onderzoek voor mobiele telefoons, digitaal forensisch onderzoek, computerforensisch onderzoek, gespecialiseerde zoekopdrachten en operationele ondersteuning.

Digitpol is een erkend en geaccrediteerd onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in operationele ondersteuning en opsporingsdiensten ter bestrijding van grensoverschrijdende criminaliteit. We werken sinds 2013 samen met wetshandhavingsinstanties en lokale overheden om te helpen met expertise en technische ondersteuning.

Digitpol Forensic Investigation Unit 33063233_996005833901497_5766331432712536064_o Digitpol provides support to Interpol

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More