Signaal jammer detector

Digitpol heeft een stand-alone stoorzender-detector ontwikkeld voor patrouille- en responsvoertuigen, de detector kan de bestuurder waarschuwen wanneer een stoorzender binnen 200 meter in gebruik is. De stoorzender detector werkt op 12v, 3.6v of 9v. We leveren het als een product dat kan worden gebruikt op een batterij of kan worden aangesloten op een voertuig. De detector heeft optionele uitgangen om een ​​sirene of een alarm te activeren. De standaardconfiguratie zorgt ervoor dat de LED knippert wanneer een stoorzender wordt gedetecteerd.

Een stoorzender voor mobiele telefoons, GPS-stoorzender of signaalblokker is een apparaat dat opzettelijk signalen verzendt op dezelfde radiofrequenties als mobiele telefoons, waardoor de communicatie tussen de telefoon en het basisstation van de mobiele telefoon wordt verstoord, waardoor mobiele telefoons binnen het bereik van de stoorzender effectief worden uitgeschakeld , waardoor ze geen signalen kunnen ontvangen en verzenden. Jammers kunnen op vrijwel elke locatie worden gebruikt, maar worden vooral aangetroffen op plaatsen waar een telefoongesprek bijzonder storend zou zijn omdat stilte wordt verwacht, zoals uitgaansgelegenheden. Jammers zijn op grote schaal gebruikt om GPS-trackers te verstoren, alarmsystemen te verslaan en worden vaak gebruikt om misdaden te plegen.

Jammers verstoren de werking van legitieme beveiligingstoepassingen, alarmen, GPS-trackers, noodsensoren, mobiele telefoondiensten. Het gebruik van dergelijke blokkerende apparaten is in veel rechtsgebieden illegaal, vooral zonder vergunning. Wanneer ze operationeel zijn, blokkeren dergelijke apparaten ook de toegang tot hulpdiensten.

Jammer kopen Signal Jammer Detector Signal Jammer Detector Signal Jammer Detector_8354

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More