Boekenonderzoek

Due diligence (ook wel boekenonderzoek genoemd) is een onderzoek of audit van een potentiële investering of product om alle feiten te bevestigen. Zoals het controleren van alle financiële gegevens, plus al het andere dat als materieel wordt beschouwd. Het verwijst naar de zorg die een redelijk persoon moet betrachten voordat hij een overeenkomst of een financiële transactie aangaat met een andere partij. Due diligence kan ook verwijzen naar het onderzoek dat een verkoper doet naar een koper; items die kunnen worden overwogen, zijn of de koper over voldoende middelen beschikt om de aankoop te voltooien, evenals andere elementen die van invloed zijn op de overgenomen entiteit of de verkoper nadat de verkoop is voltooid.

Het bedrijfsonderzoeksteam van Digitpol is gespecialiseerd in het online en offline uitvoeren van Due Diligence, vaak omvat uitgebreide due diligence undercoveroperaties wanneer fraude wordt vermoed. We combineren fysieke, traditionele en digitale methoden die worden ondersteund door cyberanalyse, zoals OSINT-zoekopdrachten. We verkrijgen bewijs van frauduleuze activiteiten om rechtszaken te ondersteunen.

Ons bedrijf is een specialist in bedrijfsonderzoeken, fraudeonderzoek, onderzoek naar corruptie en commerciële spionage. Onze onderzoeken geven inzicht aan klanten die nieuwe en belangrijke projecten ondernemen, of ze nu een beursgang afsluiten, een fusie of overname overwegen, met een nieuwe partner werken, een bedrijf verkopen of deelnemen aan een joint venture of een nieuwe markt betreden.

Digitpol biedt bedrijven een uitgebreide reeks due diligence- en business intelligence-mogelijkheden, zodat ze hun investeringen beter kunnen beschermen en met vertrouwen cruciale zakelijke beslissingen kunnen nemen. In sommige situaties waarin een externe onderzoeksauditor vereist is, zoals een forensisch accountant, werkt Digitpol samen met een toonaangevend financieel onderzoeksbureau, daarom kunnen we vooraanstaande auditors samen met onderzoekers inzetten.

Zoek naar Europese bedrijven, directeuren, kredietgeschiedenis en download officiële up-to-date bedrijfsrapporten, bedrijfscontroles, jaarrekeningen, bedrijfsprofielen uit de officiële databases van Companies House. Met onze service kunt u op bedrijfsnaam of bedrijfsnummer zoeken naar geregistreerde bedrijven.

We vinden alle gegevens die nodig zijn om een ​​Europees bedrijf uit te checken. We hebben duizenden fusies gevalideerd en we hebben ook fraude en bedrijfsrisico’s voorkomen.

Directeur zoeken
Zoek een directeur van een bedrijf. Zoek op persoonsnaam (of een deel daarvan) of ID, en retourneer een lijst met rechtspersonen of natuurlijke personen die zijn aangegeven in het handelsregister. Met onze zoekoptie voor bedrijfsdirecteuren kunt u eenvoudig nagaan of een persoon een directeur van een bedrijf is of is geweest. Bedrijf zoeken
Bedrijf zoeken is zoeken op bedrijfsnaam (of een deel daarvan) of bedrijfs-ID, het geeft een lijst met bedrijven die voldoen aan de zoekcriteria. Zoeken op bedrijfsnaam via meerdere landen tegelijk is ook mogelijk. Bedrijfsafspraken
Bedrijfsbenoemingen is een lijst van de bestuurders van het bedrijf. Informatie over aandeelhouders is niet beschikbaar. Bedrijfsprofiel
Bedrijfsprofiel is het bedrijfsrapport met basisinformatie over status, bedrijfstype, adres, gestort kapitaal, beschrijving van de activiteit.

CONTACT

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More