ANPR Analyse

De ANPR-software van Digitpol is ontworpen om kentekenplaten van voertuigen van elke IP-camera, elk land en bij elke verkeerssnelheid te lezen. Het ANPR-platform van Digitpol kan herkenning uitvoeren vanaf elke IP-camera of openbare camera en een gedetailleerd analysedashboard bieden voor gegevensanalyse. Digitpol biedt een 24/7-service voor ANPR Analyse. Verander elke IP-camera in ANPR.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • In- en uitloglogboeken met tijdstempel, plaat, VRD
  • Verbeter de beveiliging voor gebruikers
  • We matchen direct voertuigregistratiegegevens met de plaat.
  • Voertuigbewegingen ter plaatse registreren
  • Voorkom ongeautoriseerde toegang
  • Geautomatiseerde besturing van slagbomen, hekken en poorten
  • Onmiddellijke melding aan grondbeveiliging of politie
  • Toegangslogboeken

 

We kunnen u voorzien van een volledig ANPR-platform voor uw bestaande camera's of we kunnen ANPR-camera's installeren. We bieden ook ANPR-systemen voor voertuigen. Voor alle toepassingen hebben we een cloud voor u om de HIT's te bekijken.

INTERNATIONALE AUTOMATISCHE KENTEKENPLAATHERKENNING VANAF ELKE IP-CAMERA

 

Gekloonde en verkeerde kentekenplaten

We analyseren elke plaat en controleren met geautomatiseerde software de kentekengegevens van het voertuig. Wanneer een gekloond of niet-overeenkomend voertuig wordt geïdentificeerd, bellen we de politie.

Clouddatabase voor ANPR-logboeken

Indien ingeschakeld, verbinden we uw IP-camera met ons analyseplatform en bieden we toegang tot een cloud om de ANPR-hits te bekijken en te doorzoeken. Met deze cloud kunnen gebruikers in realtime bekijken, zoeken en rapporten maken.

 

IP-camera naar ANPR

Digitpol kan herkenning uitvoeren vanaf elke IP-camera of openbare camera en een gedetailleerd analysedashboard bieden voor gegevensanalyse. We kunnen een onbeperkt aantal IP-camera's aansluiten.

 

Commando centrum

We bieden operationele ondersteuning met het bewaken van camera's en realtime rapportage aan de grondbeveiliging. Bij constatering van een ernstige gebeurtenis bellen wij direct de politie.

Cloudanalyse van ANPR-camera's en mobiele APP

De ANPR van Digitpol is verbonden met een cloudplatform, met deze cloud kunnen gebruikers zoeken naar platen, HITS opzoeken en logs, rapporten en analyses exporteren. Omdat de clouddatabase een analytische engine is, hebben we een mobiele APP geïntroduceerd waarmee gebruikers kentekenplaten kunnen invoeren, notities kunnen maken, foto's kunnen toevoegen en de locatie van de check kunnen opslaan. Deze gegevens worden vervolgens als invoer naar de cloudengine gestuurd, zodat managers om alle plaatinvoeren, het tijdstip en de locatie van de controle te bekijken. Dit is een volledig systeem van mobiele APP, ANPR-camera's als de ingangen en de cloud voor de analyse.

Europees ANPR-commandocentrum

Het ANPR-commandocentrum van Digitpol is een gecentraliseerd Europees ANPR-platform ter bestrijding van het probleem van gestolen motorvoertuigen en fabrieksmachines dat nog steeds in heel Europa aanwezig is. In 2018 nam Digitpol het initiatief om een ​​modern en uniek preventiemiddel te ontwikkelen, het ANPR-project. Het concept maakt het mogelijk om IP-camera's naar Digitpol te sturen voor herkenning en met API en AI, om gegevens in wereldwijde databases te controleren op kruisverwijzingen, de controle op kentekenplaten of bewegwijzering duurt ongeveer 400 ms en de operaties, klanten en operatieteams worden onmiddellijk gewaarschuwd.

Wanneer een positieve match van een gestolen object wordt geïdentificeerd, belt het commandocentrum de politie, we zien ook de directe gegevens zoals kentekenplaat, foto en de tijd.

Wifi Analysis
ANPR for carpark
ANPR
ANPR Live
ANPR Unit
Digitpol ANPR Mobile APP
ANPR Camera

Contact