Wi-Fi Netwerkscan, forensisch onderzoek en analyse

Digitpol TSCM
Wif

Digitpol Cyber ​​Crime Team is gespecialiseerd in draadloze netwerkanalyse, we bieden RF-siteonderzoek, wifi-netwerkscan en -analyse, beveiligde draadloze netwerkinstallatie en wifi-beveiligingsdiensten voor particuliere en openbare wifi-netwerken.

Digitpol heeft een sonde ontwikkeld met de naam "Wi-Fi Signal Analysis" om Wi-Fi-snooping, payload-injectie, malafide apparaten en Wi-Fi-spionage binnen enkele seconden te detecteren. De sonde werkt op locatie en de gegevens worden voor analyse naar een op aI gebaseerde database verzonden die vervolgens CSO en CIO's waarschuwt.

De sonde heeft duizenden hackpogingen op bedrijfsnetwerken voorkomen en het bespioneren van apparaten die op netwerken zijn geïnstalleerd voorkomen. We voeren enquêtes uit om alle wifi-netwerken op het 2,4 GHz- en 5 GHz-spectrum vast te leggen om te bepalen welke apparaten zich in uw netwerk bevinden en of er frauduleuze apparaten aanwezig zijn.

De wifi-experts van Digitpol zijn er zeker van dat wifi- en IOT-over-the-air-aanvallen zullen toenemen. Het team van Digitpol voert wifi-audits uit voor bedrijven in heel Europa, de sonde controleert details zoals het aantal aangesloten apparaten op een netwerk , Wi-Fi-verkeer, goedgekeurde Wi-Fi-apparaten, beveiligingsfouten, niet-geautoriseerde apparaten en onmiddellijke upgrades. De audits hebben tot nu toe verouderde firmware ontdekt die afstandsbediening, gekaapte routers, gewijzigde firmware, veel aangesloten niet-geautoriseerde apparaten en actieve onderschepping mogelijk maakt. De sonde kan worden ingezet als vaste installatie op locaties om wifi-interferentie binnen 900 ms te detecteren.

Moet ik me zorgen maken over wie er op mijn wifi zit?

Maakt u zich zorgen over het verlies van informatie of zakengeheimen die via wifi worden getarget? Een kleine hoeveelheid informatie kan voor de juiste mensen miljoenen waard zijn of belangrijke onderhandelingen schaden. Verlies van vertrouwelijke informatie, zoals diefstal van gegevens, hackincidenten, lekken en directieplanningen, kan zelfs levens in gevaar brengen.

WiFi-netwerken zijn een veelvoorkomend aandachtspunt voor hackers. Om ervoor te zorgen dat alles in orde is, voert ons forensisch team een ​​forensische audit uit op uw wifi-netwerk om malafide of ongeautoriseerde apparaten te detecteren. We detecteren alle aangesloten apparaten op uw netwerk of wifi, detectie en inbraak, malware of ongeautoriseerde apparaten die het dataverkeer bewaken. Detectie van geïnfecteerde pc's, telefoons, tablets en digitale apparaten.

Professionele elektronische auditdiensten.

Digitpol biedt sinds 2013 technische bewakings-tegenmaatregelen voor beveiligingsonderzoeken en afluisterdetectie. Ons doel is om de hoogste standaard te bieden op het gebied van RF-testen, TSCM, WiFi-analyse en beveiligingsservices, informatiebeveiliging en technische services voor de beveiliging van directies en bedrijven. We staan ​​klaar om onmiddellijk op uw vraag te reageren.

Risico verminderen

Verwijdering van niet-geautoriseerde of frauduleuze apparaten, geüpgradede firmware en beveiligingsinstellingen. Een upgrade naar WPA3-beveiligingsnormen indien van toepassing, de geautoriseerde apparaten op de witte lijst zetten en voorkomen dat toekomstige ongewenste apparaten toegang krijgen tot wifi of LAN. Beveilig de wifi-router en certificeer het netwerk en de firmware.

Uitgebreide ervaring.

Onze technici hebben uitgebreide ervaring op meerdere gebieden van RF-beveiliging en draadloze technologie. We zijn gecertificeerd in forensische analyse van draadloze netwerken.

We onderzoeken wifi-netwerken, vinden fouten, detecteren frauduleuze apparaten en beveiligde netwerken.

 

WiFi Spying BSSID Detection
Drone MAC monitoring
Signal Analysis

CONTACT

[ninja_form id="28"]

Onze oplossingen

Wifi-site-enquête

We voeren enquêtes uit om alle wifi-netwerken op het 2,4 GHz- en 5 GHz-spectrum vast te leggen om te bepalen welke apparaten zich in uw netwerk bevinden en of er frauduleuze apparaten aanwezig zijn.

Beveilig je netwerk

We voeren pentesten uit op uw netwerk via Wi-Fi om ervoor te zorgen dat het veilig is, eventuele gevonden gebreken worden aan u bekend gemaakt. We hebben geen toegang tot uw kantoren nodig om de tests uit te voeren.

We zetten een mobiele forensische eenheid in die is uitgerust met alle RF-detectie- en analysetools voor sweeps. Wij zorgen voor een gedetailleerd rapport zodat u gerust gesteld bent of aanpassingen kunt doen.

Onze Expertise

TSCM

Het leveren van RF- en signaalanalyse is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. We hanteren de hoogste normen op het gebied van technologie en training die nodig zijn om de bedreigingen van vandaag te bestrijden. We zetten een mobiele forensische eenheid in die is uitgerust met alle RF-detectie- en analysetools.

WiFi analyse

Digitpol Cyber ​​Crime Team is gespecialiseerd in draadloze netwerkanalyse, we bieden RF-site-onderzoek, wifi-analyse, beveiligde draadloze netwerkinstallatie en wifi-beveiligingsdiensten voor particuliere en openbare wifi-hotspotnetwerken.

We voeren enquêtes uit om alle wifi-netwerken op het 2,4 GHz- en 5 GHz-spectrum vast te leggen om te bepalen welke apparaten zich in uw netwerk bevinden en of er frauduleuze apparaten aanwezig zijn. We voeren pentesten uit op uw netwerk via Wi-Fi. We hebben geen toegang tot uw kantoren nodig om de tests uit te voeren.

CEL SITE ANALYSE

Wij zijn gespecialiseerd in Cell Site Analyse en analyse van CDR-gegevens. Voor wetshandhaving bieden we tools om actieve malafide GSM-basisstations te detecteren en tools om onderschepping van telecomgegevens te detecteren.