[fl_builder_insert_layout slug="top-bar"]
Author:
Category Defence

De Signal Jammer Detector is bijgewerkt met een OTR-functie waardoor alle apparaten over de nieuwste updates en nieuwe firmware beschikken.

De door Digitpol ontwikkelde GSM-jamming-detectie- en monitoringmodule is een apparaat dat op een statische muur of paal wordt gemonteerd. Het doel is om signaalstoringen in de nabije omgeving te detecteren en responsteams onmiddellijk op de hoogte te stellen van GSM- of GPS-storingsgebeurtenissen. De module kan verschillende soorten signaalstoringen detecteren, waaronder 2G, 3G, 4G en 5G. Het kan ook interferentie in het mobiele netwerk detecteren, zoals malafide basisstations, IMSI-catchers en nieuwe apparaten in de buurt.

De aangepaste module van Digitpol is cloudgebaseerd en bevat een witte lijst waarmee het monitoringteam een ​​duidelijk beeld heeft van alarmen, bekende vertrouwde apparaten in de buurt, zendmasten en de snelle detectie van nieuwe apparaten. Bij gebruik met meerdere modules ontstaat een gaas dat een hoog niveau van beveiliging en detectie van stoorzenders binnen het gaas garandeert. De stoorzenderdetector kan reagerende of monitorende agenten waarschuwen via sms, e-mail, API of in de portal.

Het apparaat is handig voor het detecteren van spionage op een locatie en kan een hoog beveiligingsniveau bieden. De module en het platform zijn ontwikkeld door Digitpol in Nederland

1697730244148 (1) 1697730247835 (1) GSM-jammer-finder

You must be logged in to post a comment.