[fl_builder_insert_layout slug="top-bar"]
Author:
Category algemeen

Op 14 maart was het NIVRE Expertisecafé Motorvoertuigen te gast bij het Innovam in Nieuwegein. Sabine van Bussel, voorzitter van het branchebestuur Motorvoertuigen, heette de deelnemers welkom en opende het programma. Zij benoemde de vernieuwde koers van het NIVRE en riep de deelnemers op om ideeën per mail kenbaar te maken via bestuur-motorvoertuigen@nivre.nl.

Het programma bestond uit een carrousel van vier sprekers, waarbij de eerste plenaire presentatie werd gegeven door Edwin Karelsen van Stichting VbV.

Met onder andere de volgende onderwerpen: opsporing en revindicatie, diefstalmelding, de Bedrijfsregeling 16 en WOK-criteria. Hierbij werden praktijkvoorbeelden aangehaald en inzicht gegeven in de beoordeling van het VbV, van het wel of niet (terecht) plaatsen van een WOK-signaal op een schadevoertuig.

De carrousel draaide verder en de honderdtwintig deelnemers woonden vervolgens nog drie presentaties bij van drie kwartier. Martin Huisman, voorzitter van de Vereniging Aanpak Tellerfraude (VAT), het samenwerkingscollectief van BOVAG, RAI-vereniging, ANWB, KNMV en NKC, nam in zijn presentatie de deelnemers mee in de wereld van tellerfraude. Waar vind je de werkelijke kilometerstand in een auto, die in diverse elektronische componenten zijn opgeslagen en hoe dan verder. Zijn presentatie onderbouwde hij met diverse aansprekende praktijkvoorbeelden.

Meer info: https://stichtingvbv.nl/nieuws/nivre-expertisecafe-motorvoertuigen/

You must be logged in to post a comment.