[fl_builder_insert_layout slug="top-bar"]
Author:
Category Automotive Research

Op 22 maart organiseerde Het Landelijk Intelligence- en expertisecentrum  Voertuigcriminaliteit een netwerkmeeting. De opkomst was uitstekend. Vele vertegenwoordigers van publieke  partijen (RDW, Belastingdienst, J&V Douane, KMAR, FIOD, CCV ) en private partijen (Verzekeraars, POB’s’, BOVAG, ARN, KIWA) waren in grote getale aanwezig in Harderwijk.

De middag werd afgetrapt door een korte introductie van de MT leden Martine van Eijsden (Politie) en Edwin Karelsen (VbV).
Tijdens een interactieve presentatie lichtte Manager Rudi Welling toe wat de activiteiten van het LIV het afgelopen jaar zijn geweest. De focus ligt daarbij vooral op de opsporingsondersteuning.

Optimalisering service- en dienstverlening   

Ook werd uitgebreid aandacht besteed aan de toekomstdoelen, met o.a. het verzoek om meer aandacht te geven aan verduistering van voertuigen. Niet onlogisch, omdat deze vorm van criminaliteit toeneemt. Het LIV gaat met de ontvangen input uit deze netwerkmeeting aan de slag om zo de service en dienstverlening verder te verbeteren.

Oude contacten werden weer aangehaald en veel nieuwe contacten gelegd.
Het LIV-netwerk  is essentieel voor een goede dienstverlening en samenwerking met zowel publiek als private partijen. Een zeer geslaagde netwerkmeeting die voor herhaling vatbaar is.

You must be logged in to post a comment.