[fl_builder_insert_layout slug="top-bar"]
Author:
Category Cyber beveiliging

Er zijn vier kritieke kwetsbaarheden in Ivanti Connect Secure (voorheen Pulse Connect Secure) en Policy Secure. Controleer voor het meest recente beveiligingsadvies de website van het NCSC. Meer informatie over de update-instructies zijn te vinden op de website van Ivanti.

De kwetsbaarheden stellen kwaadwillenden in staat om authenticatie te omzeilen en op afstand willekeurige code uit te voeren onder root-rechten. Naast de kwetsbaarheden om authenticatie te omzeilen, is er ook een SSRF-kwetsbaarheid aangetroffen in Ivanti.

Onderstaande afbeelding geeft een schematisch overzicht van updates en gevonden kwetsbaarheden met daarbij het handelingsperspectief per versienummer.  In dit overzicht hebben we de versies genoemd die ondersteund worden door de nieuwe updates. Het NCSC raadt aan om bij het gebruik van niet-ondersteunde versies contact op te nemen met Ivanti.

Wanneer er nieuwe informatie beschikbaar komt zal het NCSC deze verstrekken op de website. 


Vergroot afbeelding


Beeld: ©NCSC
Overzicht van updates en gevonden kwetsbaarheden Ivanti

Overzicht van updates en gevonden kwetsbaarheden Ivanti

[ad_2]

Source link

Wordt uw bedrijf getroffen door cybercriminaliteit?

Als u een cybercrime of cyberaanval overkomt, moet u snel reageren. Cybercriminaliteit in zijn verschillende formaten, zoals online identiteitsdiefstal, financiële fraude, stalking, pesten, hacking, e-mailfraude, e-mailspoofing, factuurfraude, e-mailzwendel, bankzwendel, CEO-fraude. Cyberfraude kan leiden tot grote ontwrichting en financiële rampen. Neem contact op met de hotlines van Digitpol of reageer online op ons.

Email: info@digitpol.com Bel: +31558448040

You must be logged in to post a comment.