Afluisterapparatuur opsporen (TSCM)

Afluisterapparatuur opsporen / tegenmaatregelen voor technisch toezicht (TSCM) is een term die is gemaakt door de Amerikaanse overheid en die de actie beschrijft van het vegen naar apparaten die u mogelijk bespioneren. Oorspronkelijk waren TSCM gericht op het vegen van kamers alleen voor luisterapparatuur.

Detectie van spionageapparatuur

Digitpol biedt TSCM-diensten om surveillance, spionage en onderschepping op te sporen. Digitpol kan assisteren bij alle sweeping services die te maken hebben met het opsporen van afluister- en spionageapparatuur. Spionageapparatuur en spionageapparatuur zijn tegenwoordig gemakkelijk verkrijgbaar en het probleem met commerciële spionage is groot. Digitpol maakt gebruik van detectietools van militaire kwaliteit en zal elke vorm van spionageapparatuur ontdekken.

Wordt uw team in de gaten gehouden of vermoedt u dat er geheime bewakingsapparatuur is geïnstalleerd?

Moderne bewakingsapparatuur kan in een kantoor of auto worden geplaatst. Buitenlandse spionagebureaus hebben verschillende manieren gevonden om dit te bereiken.

Buitenlandse regeringen, concurrerende bedrijven en particuliere informatieverzamelaars nemen vaak hun toevlucht tot het gebruik van elektronische bewakingsapparatuur om een ​​concurrentievoordeel op de markt te behalen. Anderen kunnen het gebruiken om compromitterende informatie te verkrijgen die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, variërend van eenvoudige schaamte tot chantage.

Zelfs de meest waakzame beveiligingsmaatregelen kunnen niet alle incidenten van illegale activiteiten, clandestiene of geheime inspanningen en apparaten uitsluiten die gevoelige informatie, privacy en vertrouwelijkheid in gevaar kunnen brengen. We zullen alles vinden, zelfs als het slaapt of werkt op bepaalde tijden.

Digitpol Signals and Intelligence Unit voert technische surveillancemaatregelen (TSCM) uit in een procedurele benadering. De aanpak van elk geval wordt stap voor stap uitgevoerd en elk detail tijdens het zoeken wordt vastgelegd en aan het einde van elke zoekopdracht wordt een schriftelijk rapport opgesteld. Het schriftelijke rapport geeft de tijdstempel van elke test en de bevindingen samen met digitale afdrukken, uitgebreide apparaatrapporten en foto's. Ons eindrapport is een uitgebreid rapport dat alle bevindingen bevat. Wij bieden deze service alleen aan zakelijke bureaus.

Hulpmiddelen die we gebruiken:

Om een ​​TSCM-zoekopdracht uit te voeren zijn veel verschillende tools nodig, de basis is de industriestandaard van REI zoals FLIR, Oscar Red, Ocsar Green en wij staan ​​stand-by en klaar.

  • De Kestrel TSCM
  • Predator RF Hunter 20 GHz Spectrum Analysis Kit
  • REI OSCOR Blue & Green
  • ORION HX NON LINEAR JUNCTION DETECTOR
  • FLIR on tripod en handheld
  • Hoogwaardige spectrumanalysatoren (27ghz)
  • WiFi- en Bluetooth-analysatoren
  • Bewaking van LAN-netwerken op ongeautoriseerd verkeer
  • Analyse van VoIP-services voor ongeautoriseerd verkeer

CONTACT

[ninja_form id="28"]

0mhz tot 27 ghz Sweeps

Signal Intel
Stolen Vehicle Investigation
Car Bug Sweep
Wireless Forensics
TSCM

Digitpol biedt sinds 2013 technische bewakings-tegenmaatregelen, beveiligingsonderzoeken en afluisterdetectiediensten. We zijn gevestigd in Nederland, maar reizen door de hele EU en de wereld voor onze klanten. Ons doel is om de hoogste standaard te bieden op het gebied van RF-testen, TSCM, WiFi-analyse en beveiligingsservices, informatiebeveiliging en technische services voor de beveiliging van leidinggevenden en bedrijven. We staan ​​klaar om onmiddellijk op uw vraag te reageren. 

VOERTUIG VEGEN

Als iemand of een bedrijf het belangrijk genoeg vindt om je huis of je werkplek te afluisteren, is het vrijwel zeker dat ze hebben overwogen om toezicht te houden op je bewegingen. Als u ergens naartoe rijdt of als u wordt gereden, kan het handig zijn dat iemand uw gesprekken kent terwijl u in uw auto zit. Bugs kunnen in een auto worden geplaatst zonder dat u het voertuig hoeft in te gaan of de sleutels hoeft te hebben; er zijn verschillende manieren om dit te bereiken.

Opsporen van bugs

Bugs geplaatst in een kantoor, lift, pc, klok, muur, verlichting of onder een voertuig.

Met een sweep rate van 28 GHz/s bij 10 kHz RBW en 40 MHz IBW en geavanceerde triggering-mogelijkheden, kunnen we korte of zwakke signalen van belang met een hogere waarschijnlijkheid vastleggen, met behulp van onze netwerkgebaseerde sensoren kunnen we onmiddellijk geen apparaten lokaliseren en detecteren digitaal afluisteren. De plaatsen van afluisterapparatuur in voertuigen zijn complexer, een auto is mobiel en kan daarom alleen met succes worden afgeluisterd met een GSM-afluisterapparaat dat geen afstandsbeperkingen heeft en de verdachten zouden globale positie (GPS) hebben om de positie van de auto te controleren.

De meeste insecten die op voertuigen zijn gemonteerd, zijn ofwel verborgen in of zelfs onder het voertuig zelf. Moderne auto's zijn moeilijk toegankelijk zonder een alarm te storen, dus gespecialiseerde voertuigbugs die vaak een verborgen GPS-trackersysteem bevatten, zijn onder of in de motorruimte aangebracht waar relatief gemakkelijk toegang kan worden verkregen. Deze beestjes zijn klein en onopvallend met een korte draad die door een afvoergat of een bestaande doorvoertule met een miniatuurmicrofoon aan het uiteinde kan worden gevoerd.

Het resultaat is dat er binnen enkele minuten een bug in uw voertuig kan worden gemonteerd die gesprekken in de auto kan opnemen, de bewegingen van het voertuig tot op een paar meter kan volgen en toch is toegang tot de auto niet nodig geweest.