Onderzoek naar cybercriminaliteit

Onderzoeksbureau voor cybercriminaliteit

Digitpol voert cyberonderzoeken uit om de bron van een cyberaanval te achterhalen , de schade te beoordelen en snel te herstellen. De cybercriminaliteitsonderzoeken van Digitpol omvatten het onderzoek naar hackincidenten, datalekken, phishing-aanvallen, e-mailfraude, financiële misdrijven, online oplichting en cyberaanvallen. Daarnaast ook de noodzaak om digitaal bewijsmateriaal te verzamelen en vast te leggen in een rapport. Cyberaanvallen op een bedrijf vereisen een snelle reactie op incidenten om verdere schade te voorkomen. Zo proberen we de bron van de aanval te identificeren en het herstelproces te starten. Onze onmiddellijke ondersteuning voor dergelijke gevallen, onze rapporten en bevindingen stellen wetshandhavers in staat hun onderzoeken snel te volgen.

Wanneer Digitpol wordt ingeschakeld, zorgen we ervoor dat er geen digitaal bewijs over het hoofd wordt gezien en assisteren we in elke fase van een onderzoek, ongeacht de grootte of locatie van gegevensbronnen. Claims van lekken, fraude, cyberspionage, financiële manipulatie, computercriminaliteit, wangedrag van werknemers en andere illegale of onrechtmatige acties vereisen dat bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties digitale forensische methoden inzetten om feiten die tot de waarheid leiden, samen te voegen.

Wordt u getroffen door een cybercrime?

U moet snel reageren. Cybercriminaliteit in zijn verschillende formaten, zoals online identiteitsdiefstal, financiële fraude, stalking, pesten, hacking, e-mailfraude, e-mailspoofing, factuurfraude, e-mailzwendel, bankzwendel, CEO-fraude, kunnen allemaal leiden tot grote verstoringen en financiële rampen .

CONTACT

[ninja_form id="28"]