Benelux Cyber ​​beveiliging

Benelux Cyber ​​Security, Digitpol biedt cyberbeveiliging voor huizen en bedrijven, Digitpol is een geaccrediteerde IT-cyberbeveiligingsdienstverlener in de Benelux, Nederland, België en Luxemburg die cyberbeveiliging biedt voor alle apparaten, desktops, laptops, werkstations, netwerken en cloudomgevingen. Digitpol is een multinationaal wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en bedient klanten in ongeveer 140 landen via onze partners en onze wereldwijde netwerken.

Cyberbeveiligingsbeheer is een dienst die wordt geleverd door Digitpol, cyberbeveiligingsbeheer is een cruciaal onderdeel van de verdediging en de dagelijkse werking van grote IT-systemen, met name de vroege detectie van dreigingen en snelle reactie op cyberincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, incidenten respons en digitaal forensisch onderzoek, de beheerde oplossingen van Digitpol bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam.

De uitgebreide expertise van Digitpol op het gebied van cybercriminaliteit is verkregen door wereldwijd onderzoek naar real-life aanvallen. De Cyber ​​Crime Unit van Digitpol is wereldwijd actief en door kennis van nieuwe verfijnde aanvallen en inzicht in het ontwerp van aanvallen en de modus operandi, kunnen we 24/7 incidentrespons en -beheer bieden.

Het Security Operations Center (SOC) van Digitpol is een 24/7 beheerde IT-beveiligingsdienst, waarmee de bedrijfsvoering kan worden voortgezet en de ultieme beveiligingsstatus van onze klanten kan worden bereikt.

Preventie van hacken en lekken

Digitpol's Cyber ​​Security Audit is een diepgaande scan van klantenservers, applicaties, internetgateways, sites, e-mailservers en eindpunten. Deze scan is een effectieve manier om inzicht te krijgen in het huidige niveau van IT-beveiliging binnen uw organisatie. De audit maakt het mogelijk om organisatorische en technische beveiligingssysteemmaatregelen te testen, geeft inzicht in de cyberrisico's en onthult of er open deuren zijn, of er hackers aanwezig zijn en geeft aan of aanvullende cyberbeveiligingsmaatregelen nodig zijn.

De Cyber ​​Security Audit omvat alle eindpunten in uw organisatie en wordt afgesloten met een rapport waarin elke controle en de resultaten worden beschreven, samen met onze aanbevelingen.

Gegevenslekken voorkomen

Voorkom datalekken en andere cyberaanvallen die de waarde van uw bedrijf snel kunnen verlagen en tot grote reputatieschade kunnen leiden. Verizon kocht Yahoo bijvoorbeeld voor $ 350 miljoen minder dan de oorspronkelijke prijs vanwege zijn datalekken.

Hacking detecteren

Hoe groot is de kans dat een hacker zich op uw netwerk bevindt en uw systemen misbruikt? Vroege detectie voorkomt een groot incident. Onze Security Audit zorgt ervoor dat alle endpoints worden gecontroleerd op sporen van hackers of hackpogingen, in het verleden of heden.

 

Zwakke beveiliging

Ken uw zwakke punten, waar uw data en assets zich bevinden, is uw ICT makkelijk te hacken en toegang te krijgen en data te extraheren? We controleren de effectiviteit van uw beveiligingsoplossingen en de bereidheid van uw organisatie om zich te verdedigen. We zullen elk beveiligingslek identificeren.

Cyberbeveiliging

Vroege detectie van beveiligingsbedreigingen en snelle reactie op cyberbeveiligingsincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, digitale beveiliging en digitaal forensisch onderzoek. Onze geavanceerde beheerde oplossingen bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam.

Wat is cyberbeveiliging?
Cyberbeveiliging is een tak van computerbeveiliging, netwerkbeveiliging, internetbeveiliging en computerforensisch onderzoek die de bescherming van computersystemen en netwerken omvat tegen diefstal van of schade aan hun hardware, software, cloudservers, switches en elektronische gegevens. Cyberbeveiliging is de geautomatiseerde praktijk van het verdedigen van computersystemen, bestandsservers, e-mailservers, het identificeren van frauduleus IP-verkeer, wifi-netwerkbedreigingen, LAN IP-verkeer, mobiele apparaten en cyberaanvallen. Cyber ​​Security wordt ook wel ICT-beveiliging, informatietechnologiebeveiliging of elektronische informatiebeveiliging genoemd.
Waarom Digitpol?
Digitpol begon in 2012 met één belangrijke missie: het internet veiliger maken. Vandaag de dag is Digitpol een van 's werelds toonaangevende aanbieders van cyberbeveiligings-, inlichtingen-, risico- en onderzoeksdiensten. Digitpol biedt betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen voor zowel kleine als grote MKB-organisaties. Digitpol heeft beveiligingsoplossingen ontwikkeld op basis van realtime-aanvallen

Cyberbeveiliging en onderzoek

ICT-beveiliging is een cruciaal onderdeel van ICT-verdediging, met name de vroege detectie van dreigingen en snelle reactie op cyberincidenten. ICT-beveiliging en respons

Wij regelen alles voor u!
  • Volledig versleuteld
  • Inhoudsbeveiliging
  • Ultieme e-mailbeveiliging
  • 24/7 respons op incidenten
  • E-mailbeveiliging en phishingpreventie
  • Realtime AI-bedreigingsbescherming

Digitpol’s team heeft samen 35 jaar ervaring

Cyberbeveiliging is een cruciaal onderdeel van ICT-verdediging, met name de vroege detectie van dreigingen en snelle reactie op cyberincidenten. ICT Security & Response, Digitpol is een gediplomeerd en geaccrediteerd onderzoeksbureau gespecialiseerd in cybersecurity en cybercrime opsporingsdiensten. We bieden efficiënte OT-bewakingsservice, incidentrespons van wereldklasse, dreigingsinformatie, dreigingsbeoordelingen, risicoanalyse en totale beoordeling van applicaties.

Ons team heeft uitgebreide vaardigheden op het gebied van gegevensherstel, zoals computerforensisch onderzoek, forensisch onderzoek van mobiele telefoons, eDiscovery, internetbewaking, penetratietesten, IR-team en rode teams. Digitpol biedt ultieme cyberbeveiliging voor externe en interne netwerken, totale bescherming voor eindpunten en 24/7 beheerde cyberbeveiligingsoplossingen met snelle incidentresponsteams.

Wij doen onderzoek voor OEM's en overheidsinstanties. De kantoren van Digitpol zijn uitgerust met de modernste forensische technologie en onderzoeksateliers. Onze partners hebben kantoren in grote steden over de hele wereld, waardoor we onze diensten wereldwijd kunnen aanbieden.

Digitpol is door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend als particulier recherchebureau met vergunningsnummer POB1557. We staan ​​bekend als gespecialiseerd in de sector van onderzoek, digitaal forensisch onderzoek en cybergerelateerde zaken. Digitpol is ook geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze missie

Beveiliging is een absoluut noodzakelijke vereiste voor een verbonden wereld. Veiligheid en beveiliging - de sleutel tot een gelukkige en welvarende beschaving. Digitpol, biedt toonaangevende tools voor cyberbeveiliging. Onze producten zijn wereldwijd ingezet en geïntegreerd door overheden, wetshandhavingsinstanties, het leger en de industrie. We voorkomen dat organisaties cyberaanvallen krijgen, we helpen organisaties herstellen van aanvallen. Wij hebben de juiste oplossingen om de schade te beperken en bieden realtime hulp bij beveiligingsincidenten. We bieden een bulletproof hostingservice, beveiligde e-mailservers en extreme online beveiligingstoepassingen. Wij bieden 24/7 dreigingsmanagement voor kleine en grote organisaties.

Contact

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

[ninja_form id="28"]