Beoordeling toepassingscode

Digitpol biedt Application Assessment & Application Code Review voor klanten die apps ontwikkelen of voor Live apps. Codebeoordeling is een onderzoek van computerbroncode. Het is bedoeld om fouten te vinden en op te lossen die in de ontwikkelingsfase in een applicatie zijn geïntroduceerd, waardoor zowel de algehele kwaliteit van de software als de vaardigheden van de ontwikkelaars worden verbeterd. Code-review is waarschijnlijk de meest effectieve techniek om beveiligingsfouten in applicaties te identificeren. Wanneer dergelijke tests worden gecombineerd met geautomatiseerde tools en handmatige penetratietests, kan code-review de kosteneffectiviteit van een verificatie-inspanning voor applicatiebeveiliging aanzienlijk verhogen.

Digitpol's Cyber ​​Security en Computer Forensic-onderzoekers voeren applicatietests uit voor nieuwe en bestaande applicaties, testen van alle vormen van applicaties zoals web-apps, iOS- en Android-platforms kunnen worden uitgevoerd om beveiligingsfouten, malware, open achterdeuren, gegevensoverdracht, lekkage, beveiligingscertificeringen en coderingsproblemen. Door applicaties in een cloudomgeving te testen, kunnen kwetsbaarheden en beveiligingsrisico's worden ontdekt. Wanneer het testen is voltooid en alles in orde is, geeft Digitpol de PASS-certificering af.

APP API-testen, aangezien veel apps gegevens via een API naar een cloud verzenden die bekend staat als een backend, voeren we ook tests uit van de cloudomgeving naar APP om kwetsbaarheden en beveiligingsrisico's te ontdekken. Een API tussen een APP en de cloud kan verborgen beveiligingsfouten bevatten, dit is een kritische factor waar we naar kijken.

CONTACT