Bug Opruimservice

Bugsweeps - Digitpol biedt Bug Sweeping-services om bewakingsapparatuur, spionageapparatuur en onderschepping op hoog niveau te detecteren. Digitpol veegt kantoren, auto's, woningen en congrescentra door. Bug Sweeps wordt formeel Technical Surveillance Countermeasures (TSCM) genoemd. Het is een term die is gemaakt door de Amerikaanse overheid en die de actie beschrijft van het vegen van apparaten die u mogelijk bespioneren. Oorspronkelijk waren TSCM gericht op het vegen van kamers alleen voor spionage, afluisterapparatuur. We zijn actief in TSCM-services in de Benelux en in heel Europa. Veegservice voor Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Brussel & Parijs

Wordt uw team in de gaten gehouden of vermoedt u dat er geheime bewakingsapparatuur is geïnstalleerd?

Moderne bewakingsapparatuur kan in een kantoor of auto worden geplaatst, buitenlandse spionagebureaus en slechte acteurs hebben verschillende manieren gevonden om dit te bereiken.

Buitenlandse regeringen, concurrerende bedrijven en particuliere informatieverzamelaars nemen vaak hun toevlucht tot het gebruik van elektronische bewakingsapparatuur om een ​​concurrentievoordeel op de markt te behalen. Anderen kunnen het gebruiken om compromitterende informatie te verkrijgen die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, variërend van eenvoudige schaamte tot chantage.

Zelfs de meest waakzame beveiligingsmaatregelen kunnen niet alle incidenten van illegale activiteiten, clandestiene of geheime inspanningen en apparaten uitsluiten die gevoelige informatie, privacy en vertrouwelijkheid in gevaar kunnen brengen. We zullen alles vinden, zelfs als het slaapt of werkt op bepaalde tijden.

Digitpol Signals and Intelligence Unit voert technische surveillancemaatregelen (TSCM) uit in een procedurele benadering. De aanpak van elk geval wordt stap voor stap uitgevoerd en elk detail tijdens het zoeken wordt vastgelegd en aan het einde van elke zoekopdracht wordt een schriftelijk rapport uitgebracht, het schriftelijke rapport geeft de tijdstempel van elke test en de bevindingen samen met digitale afdrukken, uitgebreide apparaatrapporten en foto's, ons eindrapport is een uitgebreid rapport dat alle anomalieën en bevindingen bevat. Wij bieden deze service alleen aan zakelijke bureaus.

Hulpmiddelen die we gebruiken:

Om een ​​TSCM-zoekopdracht uit te voeren zijn veel verschillende tools nodig, de basis is de industriestandaard van REI zoals FLIR, Oscor Red, Ocsor Green.

  • Predator RF Hunter 20 GHz Spectrum Analysis Kit
  • The Kestrel TSCM
  • REI OSCOR Blue & Green
  • ORION HX NON LINEAR JUNCTION DETECTOR
  • FLIR on tripod and handheld
  • High grade spectrum analyzers (27ghz)
  • WiFi and Bluetooth analyzers
  • Monitoring of LAN networks for unauthorized traffic
  • Analysis of VoIP services for unauthorized traffic

Bug Opruimservice

Onze technologie

Onze op sensoren gebaseerde TSCM-module maakt monitoring op meer locaties mogelijk met netwerkmogelijkheden die speciaal zijn gebouwd voor spectrumbewaking op afstand en ter plaatse. We kunnen in realtime nieuwe apparaten detecteren en in realtime luisterapparatuur en actieve bewaking voorkomen.

De TSCM-toolset die we inzetten, heeft een sweep-snelheid van 28 GHz/s bij 10 kHz RBW en 40 MHz IBW en geavanceerde triggermogelijkheden, we kunnen kortere of zwakkere signalen met een grotere waarschijnlijkheid vastleggen. Door diepere analyses uit te voeren met gepatenteerde softwaregedefinieerde spectrumanalysetechnologie die brede bandbreedtes, een diep dynamisch bereik en een frequentiebereik van 9 kHz – 27 GHz mogelijk maakt.

WiFi-netwerken, fouten zoeken, frauduleuze apparaten detecteren en netwerken beveiligen.

Digitpol Cyber ​​Crime Team is gespecialiseerd in draadloze netwerkanalyse, we bieden RF-site-onderzoek, wifi-analyse, beveiligde draadloze netwerkinstallatie en wifi-beveiligingsdiensten voor particuliere en openbare wifi-hotspotnetwerken.

We voeren enquêtes uit om alle wifi-netwerken op het 2,4 GHz- en 5 GHz-spectrum vast te leggen om te bepalen welke apparaten zich in uw netwerk bevinden en of er frauduleuze apparaten aanwezig zijn. We voeren pentesten uit op uw netwerk via Wi-Fi. We hebben geen toegang tot uw kantoren nodig om de tests uit te voeren.

Moet ik me zorgen maken over wie er op mijn wifi zit?

Maakt u zich zorgen over het verlies van informatie of zakengeheimen die via WiFI het doelwit zijn? Een kleine hoeveelheid informatie kan miljoenen waard zijn voor de juiste mensen of kan belangrijke onderhandelingen schaden. Verlies van vertrouwelijke informatie, zoals agenda's van leidinggevenden, kan zelfs levens in gevaar brengen. Traditionele fysieke beveiliging en cyberbeveiliging zijn belangrijk, maar er zijn veel hiaten die ze onbeschermd laten. Om ervoor te zorgen dat alles in orde is, zou een wifi-beveiligingsonderzoek met een gedetailleerd rapport inzicht geven in eventuele technische bewakingsproblemen.

Opgedragen aan TSCM, Technical Surveillance Countermeasures.

Het leveren van RF- en signaalanalyse is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. We hanteren de hoogste normen op het gebied van technologie en training die nodig zijn om de bedreigingen van vandaag te bestrijden. We zetten een mobiele forensische eenheid in die is uitgerust met alle RF-detectie- en analysetools.

Uitgebreide ervaring.

Onze technici hebben uitgebreide ervaring op meerdere gebieden van RF-beveiliging en draadloze technologie. We zijn gecertificeerd in TCM en forensische analyse van draadloze netwerken.

Veegacties voor voertuigen

De meest complexe sweep is op een voertuig, vanwege het complex van voertuigbedrading dat bekend staat als een CAN BUS-netwerk, omvat de sweep CAN BUS-netwerkverkeer, spanning over de netwerken, ampèrebelasting in rust, FLIR en een inspectie van het hele voertuig , interieur, exterieur en onderstel. Om een ​​volledige TSCM op een voertuig uit te voeren, moet het voertuig 48 uur in een faraday-tent worden bewaard.

0mhz tot 24ghz Sweeps

Signal Intel
Stolen Vehicle Investigation
Car Bug Sweep
Wireless Forensics
TSCM

Digitpol biedt sinds 2013 technische bewakings-tegenmaatregelen, beveiligingsonderzoeken en afluisterdetectiediensten. We zijn gevestigd in Nederland, maar reizen door de hele EU en de wereld voor onze klanten. Ons doel is om de hoogste standaard te bieden op het gebied van RF-testen, TSCM, WiFi-analyse en beveiligingsservices, informatiebeveiliging en technische services voor de beveiliging van leidinggevenden en bedrijven. We staan ​​klaar om onmiddellijk op uw behoeften te reageren.

Auto bug opruimservice

Als iemand of een bedrijf het belangrijk genoeg vindt om je huis of je werkplek te afluisteren, is het vrijwel zeker dat ze hebben overwogen om toezicht te houden op je transport. Als u ergens naartoe rijdt of als u wordt bestuurd, kan het handig zijn dat iemand uw gesprekken kent terwijl u in uw auto zit. Bugs kunnen in een auto worden geplaatst zonder dat u het voertuig hoeft in te gaan of de sleutels hoeft te hebben; er zijn verschillende manieren om dit te bereiken.

LOCALISATIE VAN APPARATEN

Bugs geplaatst in een kantoor, lift, pc, klok, muur, verlichting of onder een voertuig.

Met een sweep rate van 28 GHz/s bij 10 kHz RBW en 40 MHz IBW en geavanceerde triggering-mogelijkheden, kunnen we korte of zwakke signalen van belang met een hogere waarschijnlijkheid vastleggen, met behulp van onze netwerkgebaseerde sensoren kunnen we onmiddellijk geen apparaten lokaliseren en detecteren digitaal afluisteren. De plaatsen van afluisterapparatuur in voertuigen zijn complexer, een auto is mobiel en kan daarom alleen met succes worden afgeluisterd met een GSM-afluisterapparaat dat geen afstandsbeperkingen heeft en de verdachten zouden globale positie (GPS) hebben om de positie van de auto te controleren.

De meeste insecten die op voertuigen zijn gemonteerd, zijn ofwel verborgen in of zelfs onder het voertuig zelf. Moderne auto's zijn moeilijk toegankelijk zonder een alarm te storen, dus gespecialiseerde voertuigbugs die vaak een verborgen GPS-trackersysteem bevatten, zijn onder of in de motorruimte aangebracht waar relatief gemakkelijk toegang kan worden verkregen. Deze beestjes zijn klein en onopvallend met een korte draad die door een afvoergat of een bestaande doorvoertule met een miniatuurmicrofoon aan het uiteinde kan worden gevoerd.

Het resultaat is dat er binnen enkele minuten een bug in uw voertuig kan worden gemonteerd die gesprekken in de auto kan opnemen, de bewegingen van het voertuig tot op een paar meter kan volgen en toch is toegang tot de auto niet nodig geweest.