Certified Cyber Security Assessment

Digitpol kan u helpen bij uw cyber beveiliging. Wij bieden een dienst aan die alles grondig checkt en uw bedrijf kan helpen bij het opsporen van problemen. Certified cyber security audit.

U kunt een afspraak met ons maken en wij komen bij u op locatie. Wij testen op beveiligingsrisico’s en kwetsbaarheden. Deze uitgebreide beoordeling omvat een volledige controle van uw beveiligingsstatus. Deze beoordeling is gericht op het identificeren van beveiligingslekken, gebreken, patches die niet meer beschikbaar zijn, kwetsbaarheden en in sommige gevallen hebben we een gehackt netwerk geïdentificeerd. We kunnen uw IT-team ook adviseren over het oplossen van ontdekte fouten, maar Digitpol kan dit ook voor u doen. Wanneer we de test hebben voltooid ,geven we een certificering af met de reikwijdte van de test en wat er is getest.

Wij komen 3 keer per jaar bij u langs! Voor meer informatie bel of mail ons. Wij helpen u graag.

Wat wordt er gecheckt?

  • Websites
  • LAN Networks
  • Routers
  • Servers
  • Endpoints
  • IP address
  • Web App
  • Mobile APP
  • Online Databases
  • Devices & IOT

 

Gegevenslekken voorkomen

Voorkom datalekken en andere cyberaanvallen die de waarde van uw bedrijf snel kunnen verlagen en tot grote reputatieschade kunnen leiden. Verizon kocht Yahoo bijvoorbeeld voor $ 350 miljoen minder dan de oorspronkelijke prijs vanwege zijn datalekken.

Hacking detecteren

Hoe groot is de kans dat een hacker zich op uw netwerk bevindt en uw systemen misbruikt? Vroege detectie voorkomt een groot incident. Onze Security Audit zorgt ervoor dat alle endpoints worden gecontroleerd op sporen van hackers of hackpogingen, in het verleden of heden.

Zwakke beveiliging

Ken uw zwakke punten, waar uw data en assets zich bevinden, is uw ICT makkelijk te hacken en toegang te krijgen en data te extraheren? We controleren de effectiviteit van uw beveiligingsoplossingen en de bereidheid van uw organisatie om zich te verdedigen. We zullen elke beveiligingsfout identificeren

Cyberbeveiliging

Vroege detectie van beveiligingsbedreigingen en snelle reactie op cyberbeveiligingsincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, digitale beveiliging en digitaal forensisch onderzoek. Onze geavanceerde beheerde oplossingen bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam.

Wat is cyberbeveiliging?

Cyberbeveiliging is een tak van computerbeveiliging, netwerkbeveiliging, internetbeveiliging en computerforensisch onderzoek die de bescherming van computersystemen en netwerken omvat tegen diefstal van of schade aan hun hardware, software, cloudservers, switches en elektronische gegevens. Cyberbeveiliging is de geautomatiseerde praktijk van het verdedigen van computersystemen, bestandsservers, e-mailservers, het identificeren van frauduleus IP-verkeer, wifi-netwerkbedreigingen, LAN IP-verkeer, mobiele apparaten en cyberaanvallen. Cyberbeveiliging wordt ook wel ICT-beveiliging, informatietechnologiebeveiliging of elektronische informatiebeveiliging genoemd.

Waarom Digitpol?

Digitpol begon in 2012 met één belangrijke missie: het internet veiliger maken. Vandaag de dag is Digitpol een van ‘s werelds toonaangevende aanbieders van cyberbeveiligings-, inlichtingen-, risico- en onderzoeksdiensten. Digitpol biedt betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen voor zowel kleine als grote MKB-organisaties. Digitpol heeft beveiligingsoplossingen ontwikkeld op basis van realtime aanvallen, met al deze kennis zijn we er zeker van dat we uw organisatie solide IT-ondersteuning kunnen bieden.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.