Digitpol is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van Connected Car Beveiliging & Voertuig Onderzoek

Het bedrijf combineert zijn kernproducten GPs Investigation, CAN BUS Investigation en ECU Forensics om wereldwijd ge├»ntegreerde, op maat gemaakte end-to-end cyberbeveiligingsoplossingen voor auto’s te leveren. Op basis van diepgaande branchekennis en op maat gemaakte IT-systemen, beheert Digitpol de behoeften van Automotive, OEM, toeleveringsketens en regelgevende instanties, hoe veeleisend ze ook zijn. We begrijpen voertuigbedieningssystemen en hoe we de gebreken in Automotive-modules kunnen vinden.

Connected Car Forensics
Wij regelen alles voor u!
Bekijk alle diensten

We voeren forensische analyses uit op GPS-systemen voor auto’s voor wetshandhavingsinstanties en testen voor OEM’s. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoek van ingebouwde OEM GPS-satellietnavigatiesystemen, ook wel infotainment- of telematicasystemen genoemd.

De Connected Car-experts van Digitpol zijn gespecialiseerd in CAN BUS-netwerken en besturingssystemen voor auto’s. Ons team voert penetratietests uit voor voertuigfabrikanten op beide connectiviteitsniveaus, OT en CAN BUS. Wij zijn experts in het onderzoeken van CAN BUS-gateways en -manipulaties.

Wij zijn gespecialiseerd in digitaal onderzoek naar autoverzekeringsfraude. Wij zijn experts in de analyse van ‘gefaseerde botsingen’ waarbij een voertuig als gecrasht is gemeld, maar de botsing nooit heeft plaatsgevonden. We zetten digitale forensische methoden in om de sporen te achterhalen die zijn opgeslagen in voertuigmodules.

Connected Car-beveiliging en voertuigonderzoek

Wat kunnen we voor u betekenen

Alle aspecten van onze werkprocessen, organisatie en bedrijfsvoering zijn gericht op de behoeften van onze klanten.

Notice: JavaScript is required for this content.