We onderzoeken illegale autodiagnostiek

We traceren verkopers en productie van valse diagnostische hulpmiddelen en software

We onderzoeken misdrijven op het gebied van intellectueel eigendom in de automobielindustrie, vaak van begin tot eind “nep-auto-onderdelen” genoemd, door illegale fabrikanten te traceren tot rechtszaken met verwijdering van online winkels die nagemaakte auto-onderdelen en software verkopen en verwijdering van websites en winkels die illegale en auteursrechtelijk beschermde auto-inhoud. Bij het IP Crime-team van Digitpol voeren we onderzoeken uit in samenwerking met wetshandhavingsinstanties, gevolgd door heimelijke aankoop van namaakgoederen. We voeren forensische analyses uit van in beslag genomen illegale goederen met gedetailleerd bewijs en uitgebreide analyses, wat heeft geleid tot strafrechtelijke veroordelingen in verschillende landen.

Digitpol is meer dan een decennium een ​​bekende internationale leider geworden in de strijd tegen de productie, verkoop en distributie van auto-onderdelen en software voor namaak, zoals diagnostische hulpmiddelen, reparatiehandleidingen en software, illegale hulpmiddelen die worden gebruikt om startonderbrekers te manipuleren, nagemaakte airbagmodules, stuurwielen , Remonderdelen en ABS-sensoren.

Digitpol heeft duizenden nagemaakte veiligheidscomponenten voor auto’s geanalyseerd en onze experts op het gebied van intellectueel eigendom werken samen met alle grote autofabrikanten. We werken samen met politie en internationaal intellectueel eigendom en patenspecialisten. Illegale autoproducten vormen een groot risico voor de veiligheid en de moderne samenleving.

Statistieken en grafieken

Volgens de studie van het Counterfeiting Intelligence Bureau (CIB) van de International Chamber of Commerce (ICC) maken namaakgoederen 5 tot 7% ​​van de wereldhandel uit, is namaak een van de snelst groeiende economische misdrijven ter wereld. Het bedreigt de economieën van zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden, schaadt nieuwe investeringen en brengt in toenemende mate de volksgezondheid en veiligheid in gevaar. Door technologische vooruitgang zijn vervalsers geavanceerder geworden. Tegenwoordig wordt een enorm scala aan artikelen nagemaakt, van kleding en geneesmiddelen tot auto-onderdelen en landbouwchemicaliën.@Counterfeiting Intelligence Bureau (CIB)

Onze oplossingen

Diagnostische hulpmiddelen voor vervalsingen

In het afgelopen decennium is Digitpol een bekende internationale leider geworden in de strijd tegen de productie, verkoop en distributie van nagemaakte auto-onderdelen en software, zoals diagnosetools, reparatiehandleidingen en software, illegale tools die worden gebruikt om startonderbrekers te manipuleren, vervalste airbagmodules, stuurinrichtingen wielen, remonderdelen en ABS-sensoren.

 

Nagemaakte software

Digitpol heeft duizenden nagemaakte veiligheidscomponenten voor auto’s geanalyseerd en onze experts op het gebied van intellectueel eigendom werken samen met alle grote autofabrikanten. We werken samen met politie en internationaal intellectueel eigendom en octrooispecialisten. Illegale autoproducten vormen een groot risico voor de veiligheid en de moderne samenleving.

Illegale OBD-onderdelen

We voeren forensische analyses uit van in beslag genomen OBD-illegale tools en codeerapparaten. We leveren bewijs en uitgebreide analyses, die in veel gevallen tot veroordelingen hebben geleid. De kantoren van Digitpol zijn uitgerust met de modernste forensische technologie en onderzoeksateliers. Onze partners hebben kantoren in grote steden over de hele wereld, waardoor we onze diensten wereldwijd kunnen aanbieden.

Onze Expertise

Diagnostische hulpmiddelen voor vervalsingen

Digitpol is een internationale leider in de strijd tegen de productie, verkoop en distributie van nagemaakte auto-onderdelen en software. We onderzoeken diagnostische hulpmiddelen, reparatiehandleidingen en software, illegale hulpmiddelen die worden gebruikt om startonderbrekers te manipuleren, valse airbags, modules en stuurwielen, remonderdelen en ABS-sensoren.We doen gecontroleerde aankopen en ‘aankopen van bewijs’ en volgen uitgebreide en gedetailleerde forensische analyses op van verkregen autosoftware, zoals diagnostische hulpmiddelen, reparatie- en softwaredatabases om manipulaties in de broncode, wijzigingen en het identificeren van de vervalste elementen te bepalen.

Nagemaakte autosoftware

Digitpol heeft duizenden nagemaakte veiligheidscomponenten voor auto’s geanalyseerd en onze experts op het gebied van intellectueel eigendom werken samen met alle grote autofabrikanten. We werken samen met politie en internationaal intellectueel eigendom en octrooispecialisten. Illegale autoproducten vormen een groot risico voor de veiligheid en de moderne samenleving.

Illegale voertuigonderdelen

We onderzoeken misdrijven op het gebied van intellectueel eigendom in de automobielindustrie, vaak van begin tot eind “nep-auto-onderdelen” genoemd, door illegale fabrikanten te traceren tot rechtszaken met verwijdering van online winkels die nagemaakte auto-onderdelen en software verkopen en verwijdering van websites en winkels die illegale en auteursrechtelijk beschermde auto-inhoud. Bij het IP Crime-team van Digitpol voeren we onderzoeken uit in samenwerking met wetshandhavingsinstanties, gevolgd door heimelijke aankoop van namaakgoederen. We voeren forensische analyses uit van in beslag genomen illegale goederen en leveren gedetailleerd bewijs en uitgebreide analyses, die in verschillende landen tot strafrechtelijke veroordelingen hebben geleid.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More