BlockCryptocurrency-onderzoek | Crypto Scams & Recovery-keten

Onderzoek naar cryptovaluta | Blockchain-onderzoek | Crypto-zwendel en fraude

Crypto Currency Investigation Unit, het gespecialiseerde cryptovaluta-onderzoeksteam van Digitpol onderzoekt misdaden waarbij blockchain en cryptocurrencies betrokken zijn of worden gebruikt. Digitpol zet onderzoekstechnieken in om complexe transacties op de blockchain te verbergen. Digitpol heeft 2 teams die cryptovalutacriminaliteit onderzoeken, ze zijn gevestigd in Europa, Nederland en voor Azië, Hong Kong. Als je het slachtoffer bent van cryptocurrency-fraude, volg dan de stappen in deze online uitleg, https://youtu.be/4IyGOCN18WY

Digitpol onderzoekt diefstal van portemonnees, het traceren van transacties, malafide Initial Coin Offerings (ICO’s), malafide alt-munten, malafide handelsplatforms en malafide aanbiedingen op de blockchain. Digitpol heeft de mogelijkheid om transacties van Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Bitcoin ABC, Cardano, Bitcoin, SV, Litecoin, EOS, Tezos, Stellar, Monero, Dash, Zcash, Dogecoin, ALT en nieuwe valuta’s in in sommige gevallen waarin geld van de blockchain wordt overgedragen, kunnen we de identiteit van gebruikers van cryptovaluta’s geheim houden. Als gestolen cryptovaluta’s worden gestolen en op een beurs worden verkocht, zullen we onmiddellijk actie ondernemen wanneer de gestolen crypto’s worden verhandeld op een officiële beurs.

De Crypto Currency Investigation Unit van Digitpol onderzoekt hackincidenten op cryptovaluta-uitwisselingen, gehackte accounts en ongeoorloofde overdracht van activa zoals gestolen cryptovaluta.

.

Wat te doen als u het slachtoffer bent van een cryptofraude Notice: JavaScript is required for this content.

Wat is Cryptocurrency-onderzoek?

Een Cryptocurrency Investigation wordt ingezet wanneer er sprake is van crypto-georiënteerde criminaliteit, waarbij bij cryptocriminaliteit sprake is van een computer, internet, cryptowallets en een cryptobeurs. De computer of centrale kan zijn gebruikt bij het plegen van een misdrijf, of het kan het doelwit zijn. Cryptocurrency-criminaliteit kan worden gedefinieerd als: “Delicten die worden gepleegd tegen individuen of uitwisselingen of groepen individuen met een crimineel motief om opzettelijk de reputatie van het slachtoffer te schaden of de reputatie, fysieke of mentale schade of verlies van het slachtoffer direct of indirect te veroorzaken , gebruikmakend van moderne telecommunicatienetwerken zoals internet (netwerken inclusief maar niet beperkt tot Crypto-uitwisselingen, handelsbots, portemonnees, chatrooms, e-mails, mededelingenborden en groepen) en mobiele telefoons (Bluetooth/SMS/MMS)”.

Wie onderzoekt cryptovalutacriminaliteit?

Het gespecialiseerde cryptocurrency-onderzoeksteam van Digitpol onderzoekt misdaden waarbij blockchain en cryptocurrencies betrokken zijn of worden gebruikt. Digitpol zet onderzoekstechnieken in om complexe transacties op de blockchain te verbergen. Digitpol heeft 2 teams die cryptovalutacriminaliteit onderzoeken, ze zijn gevestigd in Europa, Nederland en voor Azië, Hong Kong.

Digitpol onderzoekt diefstal van cryptocurrency-wallets, tracering van transacties, malafide Initial Coin Offerings (ICO’s), malafide alt-munten, malafide handelsplatforms en malafide aanbiedingen op de blockchain. Digitpol heeft de mogelijkheid om transacties van Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Bitcoin ABC, Cardano, Bitcoin, SV, Litecoin, EOS, Tezos, Stellar, Monero, Dash, Zcash, Dogecoin, ALT en nieuwe valuta’s te volgen en te traceren. in sommige gevallen waarin geld van de blockchain wordt overgedragen, kunnen we de identiteit van gebruikers van cryptovaluta’s geheim houden.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More