Audit voor cyberrisicoverzekeringen

Cyber ​​Risk Insurance is een verzekeringsproduct dat wordt gebruikt om bedrijven en individuele gebruikers te beschermen tegen op internet gebaseerde risico’s, en meer in het algemeen tegen risico’s met betrekking tot informatietechnologie-infrastructuur en -activiteiten. Cyberverzekering dekt over het algemeen hacking, inbreuken, lekken en fysieke hardware. Digitpol’s Cyber ​​Risk Insurance Audit is een op maat ontwikkelde oplossing om te voldoen aan de groeiende vraag naar cyberverzekeringen en de risico’s om cyberverzekeringen te bieden.

Digitpol’s Cyber ​​Risk Insurance Audit, een risicoscorebeoordeling voor verzekeringen of bedrijven die verzekeringsdekking willen nemen voor cyberrisico’s, de audit wordt uitgevoerd door een penetratietest op afstand uit te voeren van de verzekerde ICT-systemen, gegevensopslag, bestandsservers, mailservers / uitwisselingen en een fysieke inspectie ter plaatse. De inspectie ter plaatse is van vitaal belang, de reden is dat de grootste bedreigingen binnen organisaties “menselijke” fouten zijn. Het is bewezen dat de meeste grootschalige aanvallen het resultaat waren van een menselijke fout, zoals het klikken op een link, het invoeren van wachtwoorden in vervalste accounts, phishing-aanvallen en reageren op vervalste e-mails. Onze inspectie ter plaatse beoordeelt de training, geïntegreerde preventiefuncties, geautomatiseerde preventies om menselijke fouten te detecteren en te voorkomen, de training en het interne cyberbeveiligingsbewustzijn.

Digitpol biedt een rapport dat de risicofactor schetst door het niveau van geïnstalleerde cyberbeveiligingssystemen, incidentresponsbeheer, polissen en de algehele status van de verzekerde te beoordelen. Indien vereist voor geavanceerde audits, voert Digitpol gecontroleerde penetratietests en gecontroleerde cyberaanvallen uit om het interne beleid en de verdedigingssystemen van de verzekerden te stresstesten. Het algemene doel van de audit is om het risico voor verzekeraars, herverzekeraars en verzekeraars en natuurlijk voor de verzekerden te verminderen. Blootstelling aan cyberrisico’s kan moeilijk te kwantificeren zijn en daarom is het essentieel voor een pre-audit van de verzekerde om de omvang van het risico en de te verzekeren IT-regio’s te beoordelen.

‘S Werelds grootste herverzekeraars en verzekeringsmaatschappijen bieden verzekeringen voor cyberrisico’s, ook wel cyberverzekeringen genoemd, die momenteel het grootste risico vormen voor elke verzekeraar, verzekeraar of herverzekeraar. Het risico dat verbonden is aan een cyberrisicoverzekering is de onbekende cyberbeveiliging en IT-infrastructuurstatus van de verzekerde. Digitpol heeft bevestigd dat veel verzekerde organisaties onvoldoende beschermd zijn tegen cyberaanvallen en dat de risicofactor voor een grootschalige aanval hoog is. Cyberverzekeringen groeien en het brengt veel nadelen met zich mee voor verzekeringsmaatschappijen, frauduleuze hackclaims zijn een van de grootste bedreigingen.

De uitgebreide expertise van Digitpol op het gebied van cyberbeveiliging en cybercriminaliteit is verkregen door wereldwijd onderzoek naar echte cyberaanvallen. De Cyber ​​Crime Unit van Digitpol opereert wereldwijd en door kennis van nieuwe verfijnde aanvallen en inzicht in het ontwerp van aanvallen en de modus operandi. Digitpol biedt 24/7 Cyber ​​Threat Management en Incident Response.

Digitpol heeft bevestigd dat veel verzekerde organisaties onvoldoende beschermd zijn tegen cyberaanvallen en dat de risicofactor voor een grootschalige aanval hoog is.

Een uitgebreide cyberrisico-audit voor verzekeringen

De Cyber ​​Risk Audit van Digitpol is een uitgebreide audit die is ontworpen voor verzekeringspolissen om zwakke plekken in de cyberbeveiliging en hiaten in het beleid en de respons op incidenten te identificeren. De audit is gericht op het geven van een onafhankelijke risicoscore aan de verzekerings- en herverzekeringssector. De uitkomst van deze cyberrisicoverzekeringsaudit is het identificeren van een cyberrisico voor de huidige te verzekeren ICT-infrastructuur.

Gegevenslekken en claims

Voorkom datalekken en andere cyberaanvallen die de waarde van uw bedrijf snel kunnen verlagen en tot grote reputatieschade kunnen leiden. Verizon kocht Yahoo bijvoorbeeld voor $ 350 miljoen minder dan de oorspronkelijke prijs vanwege zijn datalekken.

Actief hacken detecteren

Hoe groot is de kans dat een hacker zich op uw netwerk bevindt en uw systemen misbruikt? Vroege detectie voorkomt een groot incident. Onze Security Audit zorgt ervoor dat alle endpoints worden gecontroleerd op sporen van hackers of hackpogingen, in het verleden of heden.

Identificeer zwakke beveiliging

Ken uw zwakke punten, waar uw data en assets zich bevinden, is uw ICT makkelijk te hacken en toegang te krijgen en data te extraheren? We controleren de effectiviteit van uw beveiligingsoplossingen en de bereidheid van uw organisatie om zich te verdedigen. We zullen elk beveiligingslek identificeren.

Zorg voor cyberbeveiliging

Vroege detectie van cyberbeveiligingsbedreigingen en snelle reactie op cyberbeveiligingsincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, cyberbeveiliging en digitaal forensisch onderzoek. Onze geavanceerde beheerde cyberbeveiligingsoplossingen bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam .

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More