Cyberbeveiliging

Digitpol is een bekroonde leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, integratie en realtime ondersteuning voor cyberbeveiligingsproducten, Digitpol biedt cyberbeveiliging voor alle apparaten, desktops, laptops, werkstations, netwerken en cloudomgevingen. Digitpol is een multinationale, wereldwijde cybersecurity-onderneming die meer dan 50.000 klanten in ongeveer 140 landen bedient.

Cyberveiligheidsbeheer is een dienst van Digitpol, cybersecuritybeheer is een cruciaal onderdeel van de verdediging en dagelijkse werking van grote IT-systemen, met name de vroege detectie van bedreigingen en snelle reactie op cyberincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, incidenten respons en digitaal forensisch onderzoek, de beheerde oplossingen van Digitpol bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam.

De uitgebreide expertise van Digitpol op het gebied van cybercriminaliteit is opgedaan door wereldwijd onderzoek naar real-life aanvallen. De Cyber ​​Crime Unit van Digitpol opereert wereldwijd en door kennis van nieuwe verfijnde aanvallen en inzicht in het ontwerp van aanvallen en de modus operandi, zijn we in staat 24/7 incidentrespons en -beheer te bieden.

Het Security Operations Center (SOC) van Digitpol is een 24/7 beheerde IT-beveiligingsdienst, waarmee de bedrijfsactiviteiten kunnen worden voortgezet en de ultieme beveiligingsstatus voor onze klanten wordt geboden.

Cybersecurity is een cruciaal onderdeel van ICT-verdediging, met name de vroege detectie van bedreigingen en de snelle reactie op cyberincidenten. ICT-beveiliging en -respons

Cybersecurity management is een cruciaal onderdeel van de verdediging en dagelijkse werking van grote IT-systemen, met name de vroege detectie van bedreigingen en snelle respons op cyberincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, incidentrespons en digitaal forensisch onderzoek, de beheerde oplossingen van Digitpol biedt een totaal holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 reactieteam. Het Security Operations Center (SOC) van Digitpol is een 24/7 beheerde IT-beveiligingsdienst, waarmee de bedrijfsactiviteiten kunnen worden voortgezet en de ultieme beveiligingsstatus voor onze klanten wordt geboden.

De experts van Digitpol voor cybercriminaliteit en beveiligingsonderzoek onderzoeken, analyseren en herstellen forensische gegevens van internet. Digitpol maakt gebruik van industriestandaard internetmonitoringplatforms om trefwoorden te detecteren en bewijs op servers wereldwijd te vinden. Gegevens verkregen van cyberkanalen zijn het meest effectief wanneer ze worden gekoppeld aan fysiek bewijs als aanvullend bewijs.

Wordt u getroffen door een cyberaanval?

Als u een cybercriminaliteit of cyberaanval overkomt, moet u snel reageren. Cybercriminaliteit in verschillende vormen, zoals online identiteitsdiefstal, financiële fraude, stalking, pesten, hacken, e-mailfraude, e-mailspoofing, factuurfraude, e-mailzwendel, bankzwendel, CEO-fraude. Cyberfraude kan leiden tot grote ontwrichting en financiële rampen. Neem contact op met de hotlines van Digitpol of reageer online op ons. CONTACT

Vraag om assistentie

Notice: JavaScript is required for this content.

Insights

 Category Cyber beveiliging

Cyberaanvallen olie- en chemiesector | Nieuwsbericht

September 27, 2022 Edit Nieuwsbericht | 03-02-2022 | 13:49 De afgelopen dagen zijn er diverse berichten in de media… Read More