Cyberbeveiligingsdiensten

Cyberbeveiliging is de bescherming van computersystemen en -netwerken tegen diefstal van of schade aan hun hardware, software of elektronische gegevens, evenals tegen verstoring of misleiding van de diensten die ze leveren. Een beheerde beveiligingsservice voor het IT-systeem, e-mails, desktops, mobiele telefoons, laptops en alle aangesloten apparaten van elk bedrijf is absoluut noodzakelijk. Managed Cybersecurity Services worden geleverd door Digitpol.

Digitpol biedt geavanceerde Cyber ​​Security Services voor bedrijven. Digitpol biedt cyberbeveiliging zoals beheerde IT-services en de technologie om totale bescherming te bieden aan netwerken. Het Security Operations Center van Digitpol is een 24/7 beheerde IT-beveiligingsdienst, waarmee de bedrijfsvoering kan worden voortgezet en de ultieme cyberbeveiligingsstatus van onze klanten kan worden bereikt. Een raamwerk voor cyberdreigings- en beveiligingsbeheer is een noodzaak voor de hedendaagse cyberpreventie, -detectie en -respons.

Cyberbeveiligingsservices of informatiebeveiligingsbeheer zijn geautomatiseerde controles die een organisatie moet implementeren om ervoor te zorgen dat ze de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van haar IT-middelen op een verstandige manier beschermt tegen bedreigingen en kwetsbaarheden zoals hacking, inbraken, malware, diefstal, phishing en de detectie en verdediging van hacking.

De uitgebreide expertise van Digitpol op het gebied van cyberbeveiliging en cybercriminaliteit is verkregen door wereldwijd onderzoek naar echte cyberaanvallen. De Cyber ​​Crime Unit van Digitpol is wereldwijd actief en door kennis van nieuwe verfijnde aanvallen en inzicht in het ontwerp van aanvallen en de modus operandi, kunnen we 24/7 Cyber ​​Threat Management en Cyber ​​Security aanbieden.

Cyberbeveiligingsdiensten

Vroege detectie van cyberbeveiligingsbedreigingen en snelle reactie op cyberbeveiligingsincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, cyberbeveiliging en digitaal forensisch onderzoek. Onze geavanceerde beheerde cyberbeveiligingsoplossingen bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam .

 

Gegevenslekken voorkomen

Voorkom datalekken en andere cyberaanvallen die de waarde van uw bedrijf snel kunnen verlagen en tot grote reputatieschade kunnen leiden. Verizon kocht Yahoo bijvoorbeeld voor $ 350 miljoen minder dan de oorspronkelijke prijs vanwege zijn datalekken.

Hacking detecteren

Hoe groot is de kans dat een hacker zich op uw netwerk bevindt en uw systemen misbruikt? Vroege detectie voorkomt een groot incident. Onze Security Audit zorgt ervoor dat alle endpoints worden gecontroleerd op sporen van hackers of hackpogingen, in het verleden of heden.

Zwakke beveiliging

Ken uw zwakke punten, waar uw data en assets zich bevinden, is uw ICT makkelijk te hacken en toegang te krijgen en data te extraheren? We controleren de effectiviteit van uw beveiligingsoplossingen en de bereidheid van uw organisatie om zich te verdedigen. We zullen elk beveiligingslek identificeren.

Cyberbeveiliging

Vroege detectie van beveiligingsbedreigingen en snelle reactie op cyberbeveiligingsincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, digitale beveiliging en digitaal forensisch onderzoek. Onze geavanceerde beheerde oplossingen bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More