Cyberbeveiligingscontrole

Digitpol’s Cybersecurity Check is een grondige beveiligingscontrole op apparaten zoals computers en netwerken om te controleren op virussen, kwaadaardige code, malware, spyware en ransomware. Cybersecurity check staat bekend als een cybersecurity scan, cyberaudit of een IT-audit, de scan wordt uitgevoerd op servers, desktops, laptops, netwerken, applicaties, internetgateways, sites, e-mailservers en endpoints.

Deze cybersecurity check-up is een effectieve manier om duidelijk inzicht te krijgen in het huidige niveau van IT-beveiliging binnen uw organisatie. De cybersecurity-audit zal het mogelijk maken om organisatorische en technische beveiligingssysteemmaatregelen te testen, het geeft inzicht in de cyberrisico’s en onthult of er open deuren zijn, of er hackers aanwezig zijn en geeft aan of aanvullende cyberbeveiligingsmaatregelen nodig zijn.

De Cybersecurity-controle van Digitpol omvat alle eindpunten in uw organisatie en wordt aangevuld met een rapport waarin elke controle en de resultaten worden beschreven, samen met onze aanbevelingen.

Digitpol is een bekroonde wereldwijde leverancier van cyberbeveiligingsdiensten voor bedrijven, cyberbeveiligingsintegratie en realtime ondersteuning van cyberbeveiligingsproducten. Digitpol biedt cyberbeveiliging voor alle zakelijke omgevingen en voor alle apparaten, servers, netwerken, desktops, laptops, werkstations, draagbare apparaten, telefoons, VPN en cloudomgevingen. Digitpol is een wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf dat meer dan 50.000 klanten bedient in ongeveer 140 landen.

Digitpol’s CyberSecurity Check – De ultieme detectie van preventie van hacking en lekken

Cyberbeveiligingsbeheerservice is een service die wordt aangeboden door Digitpol, cyberbeveiligingsbeheer is een cruciaal onderdeel van de verdediging en het dagelijkse beheer van grote IT-systemen, met name de vroege detectie van bedreigingen en snelle reactie op cyberincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, incidentrespons en digitaal forensisch onderzoek, de beheerde oplossingen van Digitpol bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam.

De uitgebreide expertise van Digitpol op het gebied van cybercriminaliteit is verkregen door wereldwijd onderzoek naar real-life aanvallen. De Cyber ​​Crime Unit van Digitpol is wereldwijd actief en door kennis van nieuwe verfijnde aanvallen en inzicht in het ontwerp van aanvallen en de modus operandi, kunnen we 24/7 incidentrespons en -beheer bieden.

Gegevenslekken voorkomen

Voorkom datalekken en andere cyberaanvallen die de waarde van uw bedrijf snel kunnen verlagen en tot grote reputatieschade kunnen leiden. Verizon kocht Yahoo bijvoorbeeld voor $ 350 miljoen minder dan de oorspronkelijke prijs vanwege zijn datalekken.

Hacking detecteren

Hoe groot is de kans dat een hacker zich op uw netwerk bevindt en uw systemen misbruikt? Vroege detectie voorkomt een groot incident. Onze Security Audit zorgt ervoor dat alle endpoints worden gecontroleerd op sporen van hackers of hackpogingen, in het verleden of heden.

Zwakke beveiliging

Ken uw zwakke punten, waar uw data en assets zich bevinden, is uw ICT makkelijk te hacken en toegang te krijgen en data te extraheren? We controleren de effectiviteit van uw beveiligingsoplossingen en de bereidheid van uw organisatie om zich te verdedigen. We zullen elk beveiligingslek identificeren.

Cyberbeveiliging

Vroege detectie van cyberbeveiligingsbedreigingen en snelle reactie op cyberbeveiligingsincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, cyberbeveiliging en digitaal forensisch onderzoek. Onze geavanceerde beheerde cyberbeveiligingsoplossingen bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam .

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More