Detectie van phishing-e-mails

Detectie van phishing-e-mails, het cyberbeveiligingsteam van Digitpol heeft een op een netwerk gebaseerde sonde ontwikkeld die 100% genezing biedt tegen phishing-e-mailaanvallen via e-mail. De netwerksonde onderzoekt in realtime elk ontvangend e-maildomein en voert automatisch internationale controles op het domein uit. De controles bepalen of het e-maildomein frauduleus is en of er een phishing-aanval aan de gang is. De real-time detectie en preventie is bewezen een 100% genezing te zijn. Deze oplossing voor detectie van phishing-e-mails is beschikbaar als netwerktest of als plug-in voor een e-mailtoepassing van individuele gebruikers.

Digitpol is een bekroonde leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, integratie en ondersteuning van cyberbeveiliging. Digitpol biedt cyberbeveiliging voor alle apparaten, desktops, laptops, werkstations, netwerken en cloudomgevingen. Digitpol is een multinationaal wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf dat klanten bedient in ongeveer 140 landen via onze partners en onze wereldwijde netwerken.

Cyberbeveiligingsbeheer is een dienst die wordt geleverd door Digitpol, cyberbeveiligingsbeheer is een cruciaal onderdeel van de verdediging en de dagelijkse werking van grote IT-systemen, met name de vroege detectie van dreigingen en snelle reactie op cyberincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, incidenten respons en digitaal forensisch onderzoek, de beheerde oplossingen van Digitpol bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam.

De uitgebreide expertise van Digitpol op het gebied van cybercriminaliteit is verkregen door wereldwijd onderzoek naar real-life aanvallen. De Cyber ​​Crime Unit van Digitpol is wereldwijd actief en door kennis van nieuwe verfijnde aanvallen en inzicht in het ontwerp van aanvallen en de modus operandi, kunnen we 24/7 incidentrespons en -beheer bieden.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More