Efficiënte mobiliteit is een essentiële factor die bijdraagt ​​tot economische ontwikkeling op lokale, regionale en mondiale basis; Motorvoertuigen spelen een dominante rol in de mobiliteit.

Zelfrijdende ontwikkeling

Onze ervaring leert dat het rijgedrag van voertuigen een aanzienlijk effect kan hebben op het brandstofverbruik en de emissies van voertuigen.

Onderzoek naar geconnecteerde auto's

Afhankelijkheid van fossiele brandstoffen zoals diesel en het langetermijnbeeld van vraag en aanbod voor een eindige hulpbron.

Brandstofverbruik en emissies

Toll heeft een aantal nieuwe en evoluerende technologieën geïdentificeerd die de brandstofefficiëntie van onze wagenparken kunnen verbeteren.

Intelligente transportsystemen

Er zijn aanzienlijke mogelijkheden om onze uitstoot van broeikasgassen (BKG) te verbeteren door slimmere logistieke planning.

Technologie voor auto's

Ondanks onze relatief korte werkgeschiedenis als bedrijf, gebaseerd op de rijke praktische, innovatieve en technische vaardigheden van onze ingenieurs en ook onze sterke aanhankelijkheid en toewijding aan klanttevredenheid, hebben we in deze periode een lange lijst van succesvolle werken beheerd en zijn we gericht op het ontwikkelen van gespecialiseerde oplossingen voor de transportsector, met name onderzoeksoplossingen.

%

Connected Car-technologie voor beveiligingstoepassingen

%

Een internationaal gepatenteerde antivirusbescherming voor voertuigen.

%

ANPR voor detectie en preventie

Schoner en groener worden

Een beter begrip en verbeteringen in technologie bieden ons mogelijkheden om de manier waarop we werken te verbeteren en onze milieu-impact op een slimmere en meer gemeten manier te minimaliseren.

Groene beveiligingsinitiatieven

Groene beveiligingsoplossingen spelen in op de belangrijkste effecten van onze activiteiten op het milieu, waaronder de impact van klimaatverandering op ons bedrijf en energieverbruik.