Europol IP Crime Conference ​2018

Europol IP-misdaadconferentie 2018

Dit tweedaagse evenement is een unieke gelegenheid voor vertegenwoordigers van wetshandhavingsinstanties, de industrie, relevante organisaties en de academische wereld om kennis en best practices uit te wisselen.

De Intellectual Property Crime Coordinated Coalition (IPC3) van Europol kondigt met genoegen de 2e Europol Intellectual Property Crime Conference aan, die mede wordt georganiseerd door de Hongaarse nationale belasting- en douaneadministratie in samenwerking met UL (Underwriters Laboratories) en de International AntiCounterfeiting Coalition (IACC).
De conferentie vindt plaats op 26 en 27 juni 2018 in het Marriott Hotel Budapest in Boedapest, Hongarije. Op 26 juni nodigt de Hongaarse Nationale Belastingdienst de deelnemers uit voor een netwerkdiner dat wordt geserveerd op een cruiser op de Donau met een prachtig uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden.
Na de Europol Intellectual Property Crime Conference in Antwerpen in 2017, krijgen de deelnemers opnieuw de kans om tijdens plenaire vergaderingen, workshops en tentoonstellingen nieuwe trends op het gebied van de handhaving van intellectuele eigendomsrechten te bespreken met vooraanstaande experts uit de rechtshandhaving, de particuliere sector en de academische wereld van over de hele wereld. de wereld.

Digitpol woont de #EuropolIPConf bij met enthousiasme en missie om de wereldwijde inspanningen op het gebied van IP-bescherming te bevorderen. Laten we van deze gelegenheid gebruik maken om nieuwe anti-namaakoplossingen te leren en te ontdekken!