Europol IP Crime Conference ​2018

Dit tweedaagse evenement is een unieke gelegenheid voor vertegenwoordigers van wetshandhavingsinstanties, het bedrijfsleven, relevante organisaties en de academische wereld om kennis en beste praktijken uit te wisselen.

De gecoördineerde coalitie inzake intellectuele eigendom van Europol (IPC3) is verheugd de tweede Europol-conferentie over de schending van intellectueel eigendom aan te kondigen, die wordt georganiseerd door de Hongaarse nationale belasting- en douanedienst in samenwerking met UL (Underwriters Laboratories) en de Internationale Anti-namaakcoalitie (IACC).
De conferentie vindt plaats op 26 en 27 juni 2018 in het Marriott Hotel Budapest in Boedapest, Hongarije. Op 26 juni nodigt de Hongaarse nationale belasting- en douanedienst deelnemers uit voor een netwerkdiner dat wordt geserveerd op een cruiseschip op de rivier de Donau met een prachtig uitzicht op de belangrijkste bezienswaardigheden.
Na de Europol Intellectual Property Crime Conference in 2017 in Antwerpen, krijgen de deelnemers opnieuw de kans om nieuwe trends op het gebied van handhaving van intellectuele eigendomsrechten te bespreken tijdens plenaire vergaderingen, workshops en tentoonstellingen met vooraanstaande deskundigen uit de rechtshandhaving, de privésector en de academische wereld. de wereld.

Digitpol woont de #EuropolIPConf bij met enthousiasme en missie om wereldwijde IP-beschermingsinspanningen te bevorderen. Laten we deze gelegenheid aangrijpen om nieuwe oplossingen tegen namaak te leren en te ontdekken!