Internationaal Fugitive Search Team

International Fugitive Search Team, Digitpol biedt agentschappen en bedrijven professionele onderzoeksondersteuning om internationale voortvluchtigen op te sporen en te geolokaliseren. We zetten digitale technieken en fysieke onderzoeksmethoden in om de meest gezochte personen op te sporen. Digitpol exploiteert de zoekdienst voor rechtbanken, financiële instellingen, advocatenkantoren, gerechtsdeurwaarders en wetshandhavers. Opsporen van voortvluchtigen, gezochte personen of personen die betrokken zijn bij civiele zaken, strafzaken of fraude. We kunnen de zoekopdracht uitvoeren in Hong Kong, Europa, CIS, VAE, VS. Onze uitgebreide ervaring omvat multi-jurisdictionele, wereldwijde onderzoeken met betrekking tot offshore belastingvrije paradijzen, schuldeiser-onvriendelijke jurisdicties, complexe bedrijfsstructuren, investeringsgroepen en structuren die zijn gebouwd om activa te verbergen.

Gezochte voortvluchtigen zijn vaak verbonden met gezochte of verduisterde activa of civiele geschillen. Het Digitpol Asset Search Team heeft vermiste, verborgen en gestolen activa geïdentificeerd. Onze uitgebreide ervaring omvat multi-jurisdictionele, wereldwijde onderzoeken met betrekking tot offshore belastingvrije paradijzen, schuldeiser-onvriendelijke jurisdicties, complexe bedrijfsstructuren, investeringsgroepen en structuren die zijn gebouwd om activa te verbergen. Digitpol werkt samen met wetshandhavingsinstanties om de arrestatie van gezochte personen te regelen en te coördineren en met rechtspersonen om gezochte personen te zoeken.

Fugitive Search Team – We zetten digitale technieken en fysieke onderzoeksmethoden in om de meest gezochte personen op te sporen. Wereldwijd jagen wij op criminelen.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More