Onderzoek naar een gehackde website

Website gehacked

Hackingaanvallen op websites, websites, woocommerce en hostingplatforms nemen toe. Spear phishing en social engineering-methoden worden gebruikt om gebruikersgegevens van e-mailaccounts te stelen, inclusief inloggegevens. Wanneer dergelijke hacking plaatsvindt, hebben hackers volledige controle over een website, de klantenlijst en de woocommerce, gegevens zoals klantinformatie, creditcards, adres gegevens en/of IP. Dit staan ​​​​allemaal op het spel. Vaak verkopen hackers de gegevens op het darkweb of chanteren ze de klantenlijst.

Het cyber- en fraudeteam van Digitpol zijn gecertificeerde onderzoekers en kunnen assisteren bij alle zaken die verband houden met het hacken van websites, cyberaanvallen, gehackte woocommerce, gehackte hosting- of e-mailaccounts. Digitpol kan forensische onderzoekers inzetten om de hack te onderzoeken, te bepalen hoe deze heeft plaatsgevonden en de bevindingen te rapporteren. Digitpol zorgt ervoor dat hackers niet actief zijn in uw netwerk en zorgt ervoor dat het beleid en de regels van uw gebruikersaccounts correct zijn geconfigureerd om verdere aanvallen te voorkomen. De wordpress-beveiligingsservices van Digitpol omvatten een volledige beveiligingsbeoordeling en verwijdering van malware of frauduleuze activiteiten.

Wordt u getroffen door een Website Hack, Hosting of Email Server Attack?

Als u een hackincident overkomt, moet u snel reageren. Aanvallen op websites en e-mailhacking kunnen leiden tot grote verstoringen en financiële rampen.

 

CONTACT