GPS Tracker Data SIM Card

Europese GPS Tracker Data SIM-kaart, 5 MB Data SIM per maand. Deze datasimkaart wordt geleverd door KPN en werkt in heel Europa. Het is een solide oplossing voor GPS-trackers, IOT-apparaten zoals alarmen, auto-, boot- en persoonlijke trackers, LORWA, M2M en radionetwerken. Gedurende 24 maanden heeft Digitpol deze simkaarten uitgebreid getest in IOT-beveiligingsapparaten, daarom verzekeren we dat de connectiviteit altijd online is. De simkaart is geconfigureerd om van netwerk te wisselen, het signaal is dan laag en zorgt te allen tijde voor de beste connectiviteit.

Als klant krijgt u toegang tot ons portaal. Daar beheert u eenvoudig uw M2M- en Internet of Things (IoT)-oplossingen. U kunt het portaal gebruiken om:

  • Simkaarten bestellen
  • Wijzig bundels
  • Facturen bekijken
  • Bekijk specificaties van uw M2M- en IoT-oplossingen

Via de portal kunnen we je ook toegang geven tot het Connectivity Management Platform van Cisco Jasper, zodat je al je beheertools op één plek hebt staan. Via het Cisco Jasper Platform kunt u:

  • Regels instellen voor het gebruik van de simkaart
  • Meldingen instellen voor bundelgebruik

Contact

Notice: JavaScript is required for this content. Gestolen Auto Stolen Audi Q8 copy ANPR Patrol Asset Recovery]

Statistieken en grafieken voor onderzoek naar gestolen voertuigen

Het Duitse Bundeskriminalamt gebruikt de cijfers van 2011 van de Duitse vereniging van verzekeringsmaatschappijen voor de totale economische schade aan gestolen motorvoertuigen: bijna 260 miljoen euro. Dit bedrag betreft alleen gestolen voertuigen (en niet bijvoorbeeld voertuigen die verloren zijn gegaan door fraude). De totale economische schade is een stijging van bijna 1% ten opzichte van 2010 en een stijging van 19% ten opzichte van het gemiddelde totaalbedrag van de afgelopen 5 jaar. Bovendien was de gemiddelde individuele claim hoger. Dit kan worden veroorzaakt door een gestegen marktwaarde van de gemiddelde gestolen auto of een indicatie van een trend waarin motorvoertuigen met een hogere waarde het doelwit zijn. @BKA

Voertuigcriminaliteit is een sterk georganiseerde criminele activiteit die alle regio’s van de hele wereld treft en duidelijke banden heeft met georganiseerde misdaad en terrorisme. Voertuigen worden niet alleen gestolen voor hun volledige functionaliteit, voertuigen worden ook verhandeld om andere misdaden te financieren. Ze kunnen ook worden gebruikt als bommendragers of bij het plegen van andere misdaden. Eind december 2015 waren er wereldwijd 7,4 miljoen records van gemelde gestolen motorvoertuigen geregistreerd.

GPS Tracking Digitpol stolen BMW x5 seized smv 8

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More