GPS Tracker

GPS Tracker met snelle reactie en onderzoek

Een GPS-volgsysteem voor auto's, fietsen, boten, bestelwagens en vrachtwagens, deze Tracker is verbonden met het monitoringteam om te volgen en te reageren wanneer het voertuig wordt gestolen. Deze service omvat de installatie van de tracker en de monitoring, u kunt zelf bepalen wanneer we de tracker monitoren. Als het voertuig wordt gestolen, is er al een snel reagerende eenheid onderweg naar het voertuig.

Bij aankoop installeren we de GPS Tracker en maken we een overeenkomst voor snelle opvolging bij diefstal. Als het voertuig wordt gestolen, gaat het monitoringteam er automatisch achteraan om het voertuig op te sporen, dit doen we in samenwerking met de politie. We zetten een aantal signalen in, meestal voor bestelwagens en bedrijfsvoertuigen als het voertuig na bepaalde uren wordt verplaatst of vanaf een ingestelde locatie wordt verplaatst, zodra het is ingesteld en wanneer een alarm wordt geactiveerd, de GPS-tracker wordt geactiveerd en het responsteam is ingeschakeld route.

Bestel de tracker

Zodra je de tracker hebt besteld, sturen we deze dezelfde dag nog op. Kiest u er ook voor om de GPS tracker te installeren, dan neemt Digitpol contact met u op om de installatie te bespreken.

Installatie van de Tracker

Wilt u dat de GPS tracker door Digitpol wordt geïnstalleerd, dan kan dit binnen Nederland. Wij stellen met u een contract op over de specifieke uren dat het monitoringteam actief is. Bijvoorbeeld tussen 24:00 en 06:00. U geeft ons ook de bevoegdheid om achter het gestolen object aan te gaan, vaak is de eigenaar van een voertuig niet op de hoogte van de diefstal, daarom is een automatische inzet noodzakelijk. Het monitoringteam bestaat uit oud-handhavingsfunctionarissen, zij hebben de kennis en ervaring om te reageren en een succesvol onderzoek te doen.

Voor wie is dit?

Het is toepasbaar in elke gewenste situatie. Jij als klant geeft aan wat voor jou belangrijk is. Deze service is ideaal of commerciële bedrijven die hun wagenpark niet buiten bepaalde uren gebruiken. Het voertuig wordt bijvoorbeeld niet gebruikt tussen 24:00 en 06:00 uur. Ook voor huurauto's die niet op tijd worden ingeleverd en voor vaartuigen die 's nachts niet worden gebruikt. Dit is ook ideaal voor eigenaren van klassewagens wanneer u het voertuig of vaartuig niet elke dag gebruikt.

Kosten?

De kosten zijn 33 euro per maand, inclusief tracker, installatie en de snelle reactie service

Over ons ?

Digitpol is erkend en vergund door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder nummer POB1557. De Stolen Car Investigation Unit van Digitpol is wereldwijd actief met kantoren in Nederland, Boedapest, Kosovo, Londen, Ghana en de Westelijke Balkan. Onze experts hebben tientallen jaren ervaring met het onderzoeken van voertuigcriminaliteit, het opsporen van gestolen auto's, het opsporen van auto's en het repatriëren van gestolen voertuigen/auto's. Wanneer Digitpol wordt ingeschakeld om een ​​gestolen auto/voertuig op te halen, werken wij met eerlijke en transparante contracten. Wij zijn toonaangevend in het volgen en repatriëren van voertuigen.

Bestel de Tracker & Service

GPS volgsysteem
Fiat 500 GPS Tracking
Fiat 500 tracker
Toyota CH-R tracker

Statistieken en grafieken voor onderzoek naar gestolen voertuigen

Het Duitse Bundeskriminalamt gebruikt de cijfers van 2011 van de Duitse vereniging van verzekeringsmaatschappijen voor de totale economische schade aan gestolen motorvoertuigen: bijna 260 miljoen euro. Dit bedrag betreft alleen gestolen voertuigen (en niet bijvoorbeeld voertuigen die verloren zijn gegaan door fraude). De totale economische schade is een stijging van bijna 1% ten opzichte van 2010 en een stijging van 19% ten opzichte van het gemiddelde totaalbedrag van de afgelopen 5 jaar. Bovendien was de gemiddelde individuele claim hoger. Dit kan worden veroorzaakt door een gestegen marktwaarde van de gemiddelde gestolen auto of een indicatie van een trend waarin motorvoertuigen met een hogere waarde het doelwit zijn. @BKA

Voertuigcriminaliteit is een sterk georganiseerde criminele activiteit die alle regio's van de hele wereld treft en duidelijke banden heeft met georganiseerde misdaad en terrorisme. Voertuigen worden niet alleen gestolen voor hun volledige functionaliteit, voertuigen worden ook verhandeld om andere misdaden te financieren. Ze kunnen ook worden gebruikt als bommendragers of bij het plegen van andere misdaden. Eind december 2015 waren er wereldwijd 7,4 miljoen records van gemelde gestolen motorvoertuigen geregistreerd.

GPS Tracking Digitpol
Asset Recovery]
smv 8