Hacked Woocommerce

Gehackt Woocommerce-onderzoek

Hacking-aanvallen op websites, websites, woocommerce en hostingplatforms nemen toe, spear phishing en social engineering-methoden worden gebruikt om gebruikersgegevens van e-mailaccounts te stelen, inclusief inloggegevens. wanneer dergelijke hacking plaatsvindt, hebben hackers volledige controle over een website, de klantenlijst en de woocommerce, gegevens zoals klantinformatie, creditcards, adres, IP staan ​​​​allemaal op het spel. Vaak verkopen hackers de gegevens op het darkweb of chanteren ze de klantenlijst.

Het cyber- en fraudeteam van Digitpol zijn gecertificeerde examinatoren en kunnen assisteren bij alle zaken die verband houden met hacking of cyberaanvallen, gehackte websites, gehackte hosting- of e-mailaccounts. Digitpol kan forensische onderzoekers inzetten om de hack te onderzoeken, te bepalen hoe deze heeft plaatsgevonden en de bevindingen te rapporteren. Digitpol zorgt ervoor dat hackers niet actief zijn in uw netwerk en zorgt ervoor dat het beleid en de regels van uw gebruikersaccounts correct zijn geconfigureerd om verdere aanvallen te voorkomen. De wordpress-beveiligingsservices van Digitpol omvatten een volledige beveiligingsbeoordeling en verwijdering van malware of frauduleuze activiteiten.

Wordt u getroffen door een Website Hack, Hosting of Email Server Attack?

Als u een e-mailhacking-incident overkomt, moet u snel reageren. Cyberaanvallen en e-mailfraude kunnen leiden tot grote verstoringen en financiële rampen.

Als u het slachtoffer bent of denkt te zijn van online- of internetfraude, stuur dan een e-mail naar info@digitpol.com. Zorg ervoor dat u ondersteunende documentatie bijvoegt, zoals kopieën van verdachte e-mails, sms-berichten en twijfelachtige links/URL’s.

Digipol is 24/7 bereikbaar.

Telefoon: +31558448040 / +85239733884

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More