Herstel van verduisterde activa

Een dienst voor de Financiële, Leasing & Verzekeringssector. Zoeken, inbeslagname en repatriëring. Digitpol biedt operationele ondersteuning bij het zoeken en terugvinden van gestolen of verduisterde activa zoals voertuigen, boten, fabrieksmachines, vaste en mobiele activa. Verduistering van activa is een financiële misdaad en neemt snel toe. Digitpol biedt wereldwijde diensten voor het herstellen van activa om verduisterde of gestolen activa terug te krijgen.

De Stolen Car Investigation Unit van Digitpol is wereldwijd actief met kantoren in Nederland, de Westelijke Balkan en het GOS. Onze experts hebben tientallen jaren ervaring met het opsporen van voertuigcriminaliteit, het opsporen van gestolen auto’s, het opsporen van auto’s en het repatriëren van gestolen voertuigen/auto’s. Wanneer Digitpol wordt ingeschakeld om een ​​gestolen auto/voertuig te herstellen, werken we eerlijk en transparant. Wij zijn toonaangevend op het gebied van het volgen en repatriëren van voertuigen, ook wel bekend als voertuigherstel.

Voor het opsporen van gestolen voertuigen rekent Digitpol 150 euro per uur plus onkosten zoals brandstof voor juridische bijstand en transport. Omdat elk geval anders is, variëren de kosten daarom adviseren wij u om vooraf contact met ons op te nemen om de zaak te bespreken. In sommige gevallen kan uw verzekeringsmaatschappij de kosten dekken.

Om het onderzoeksproces te starten, wat een administratieve rol is die bekend staat als een “Intake” of “eerste fase”, analyseren we tijdens de intake de zaak en de informatie die naar ons is verzonden, onderzoeken we de claim om vast te stellen dat de claim authentiek is, wanneer alle in orde is, zetten we vervolgens onze gespecialiseerde teams in om het voertuig te zoeken.

Voor alle opsporing en repatriëring zijn de volgende documenten nodig.

  1. We moeten de vereiste documenten zien, zoals POA, politiediefstalrapport en voertuigpapieren, we moeten er volledig zeker van zijn dat de claim authentiek is.
  2. Zodra we de zaak analyseren en claimen, zetten we onze gespecialiseerde teams in.
  3. Wanneer we uw voertuig lokaliseren, voeren we ter plaatse een forensische analyse van het voertuig uit.
  4. We zorgen ervoor dat de originele identiteit correct is door forensische methoden.
  5. Met de juiste documenten kan het voertuig vanuit elke vreemde staat worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar, wij zorgen voor de juridische procedure en het transport.
  6. Alle procedures worden geregeld via een Rechtshandhavingsinstantie of Advocaat en ondersteund door de betrokken verzekering of de betrokken financiële instantie.

 

Doe direct aangifte van diefstal bij de politie met alle gegevens, neem de autopapieren mee en als het voertuig een volgsysteem heeft, geef dan de login door aan de tracker. Zodra u de auto bij de politie heeft aangegeven, belt u Digitpol om u te helpen bij het zoeken. BEL +31558448040 Digitpol kan u helpen in heel Europa en internationaal.

Het is belangrijk dat u dit zo snel mogelijk meldt bij de lokale politie in het land waar de auto is gestolen. Breng het kentekenbewijs en eventuele informatie over de auto en de plaats en tijd van de diefstal mee. Zodra de auto als gestolen is opgegeven, belt u Digitpol om u te helpen bij het zoeken. Cijferpol +31558448040. Wanneer u terugkeert naar uw land, moet u contact opnemen met de plaatselijke politie om ze op de hoogte te houden, zodat uw verzekeringsmaatschappij volledig op de hoogte is. Tijdens het verhoor wordt u gevraagd om de politieverklaring van diefstal die u in het buitenland hebt afgelegd.

Asset Recovery] stolen BMW x5 seized smv 5 Gestolen Audi

Statistieken en grafieken voor onderzoek naar gestolen voertuigen

Het Duitse Bundeskriminalamt gebruikt de cijfers van 2011 van de Duitse vereniging van verzekeringsmaatschappijen voor de totale economische schade aan gestolen motorvoertuigen: bijna 260 miljoen euro. Dit bedrag betreft alleen gestolen voertuigen (en niet bijvoorbeeld voertuigen die verloren zijn gegaan door fraude). De totale economische schade is een stijging van bijna 1% ten opzichte van 2010 en een stijging van 19% ten opzichte van het gemiddelde totaalbedrag van de afgelopen 5 jaar. Bovendien was de gemiddelde individuele claim hoger. Dit kan worden veroorzaakt door een gestegen marktwaarde van de gemiddelde gestolen auto of een indicatie van een trend waarin motorvoertuigen met een hogere waarde het doelwit zijn. @BKA

Voertuigcriminaliteit is een sterk georganiseerde criminele activiteit die alle regio’s van de wereld treft en duidelijke banden heeft met georganiseerde misdaad en terrorisme. Voertuigen worden niet alleen gestolen voor hun volledige functionaliteit, voertuigen worden ook verhandeld om andere misdaden te financieren. Ze kunnen ook worden gebruikt als bommendragers of bij het plegen van andere misdaden. Eind december 2015 waren er wereldwijd 7,4 miljoen records van gemelde gestolen motorvoertuigen geregistreerd.

ptr Gestolen Autos b1e6e47d-3392-4415-8fe6-7c42b3115f9a

Onze oplossingen

Traceren

Internationale opsporing, lokalisatie en repatriëring van gestolen voertuigen

ANPR

Digitpol’s heeft een op maat gemaakte ANPR-oplossing ontwikkeld voor het voorkomen en herstellen van voertuigcriminaliteit.

Onderzoek

Onderzoek ter plaatse, inspecteer onderdelen, voertuigen en traceer de originele identiteit

Wettelijke procedure

De repatriëring van voertuigen uit een ander land gaat vaak gepaard met een complexe juridische procedure. Digitpol regelt alle juridische zaken.

Repatriëring

Wij zijn gespecialiseerd in huifvervoer, huifvervoer en internationaal autovervoer.

ZOEKEN

Wanneer de locatie van uw gestolen voertuig bekend is door een tracker of inlichtingendienst, gaan de responsteams van Digitpol naar de locatie om een ​​zoekopdracht uit te voeren.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More