Incidentrespons

Digitpol biedt Incident Response aan bedrijven die te maken hebben gehad met een cyberaanval. De uitgebreide expertise van Digitpol op het gebied van cyberbeveiliging en cybercriminaliteit is verkregen door wereldwijd onderzoek naar echte cyberaanvallen. Digitpol’s Cyber ​​Crime Unit is wereldwijd actief en door kennis van nieuwe verfijnde aanvallen en inzicht in het ontwerp van aanvallen en de modus operandi, zijn we in staat om 24/7 snelle reactie op incidenten en mitigatie te bieden

Incidentrespons is een administratieve functie van het beheren en beschermen van computeractiva, netwerken en informatiesystemen. Deze systemen worden steeds belangrijker voor het persoonlijke en economische welzijn van onze samenleving. Organisaties (groepen in de publieke en private sector, verenigingen en ondernemingen) moeten hun verantwoordelijkheden voor het algemeen belang en het welzijn van hun leden en belanghebbenden begrijpen. Deze verantwoordelijkheid strekt zich uit tot het hebben van een externe respons-eenheid voor incidentresponsbeheer of een geautomatiseerd programma voor “wat te doen als er iets misgaat”. Incidentbeheer is een programma dat een proces definieert en implementeert dat een organisatie kan toepassen om haar eigen welzijn en de veiligheid van het publiek te bevorderen. Cyberbeveiligingsmonitoring en -respons of informatiebeveiligingsmonitoring zijn geautomatiseerde controles die een organisatie moet implementeren om ervoor te zorgen dat ze de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van haar IT-middelen op een verstandige manier beschermt tegen bedreigingen en kwetsbaarheden zoals hacking, inbraak, malware, diefstal, phishing en de detectie en verdediging van hacking.

Incident Response, Cyber ​​Attack Investigation en Rapid Response – Digitpol is 24/7 beschikbaar voor het monitoren van detectie van cyberdreigingen, respons en mitigatie.

Bewaking van cyberbeveiliging

Vroege detectie van cyberbeveiligingsbedreigingen en snelle reactie op cyberbeveiligingsincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, cyberbeveiliging en digitaal forensisch onderzoek. Onze geavanceerde beheerde cyberbeveiligingsoplossingen bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam .

Gegevenslekken voorkomen

Voorkom datalekken en andere cyberaanvallen die de waarde van uw bedrijf snel kunnen verlagen en tot grote reputatieschade kunnen leiden. Verizon kocht Yahoo bijvoorbeeld voor $ 350 miljoen minder dan de oorspronkelijke prijs vanwege zijn datalekken.

Hacking detecteren

Hoe groot is de kans dat een hacker zich op uw netwerk bevindt en uw systemen misbruikt? Vroege detectie voorkomt een groot incident. Onze Security Audit zorgt ervoor dat alle endpoints worden gecontroleerd op sporen van hackers of hackpogingen, in het verleden of heden.

Zwakke beveiliging

Ken uw zwakke punten, waar uw data en assets zich bevinden, is uw ICT makkelijk te hacken en toegang te krijgen en data te extraheren? We controleren de effectiviteit van uw beveiligingsoplossingen en de bereidheid van uw organisatie om zich te verdedigen. We zullen elk beveiligingslek identificeren.

Cyberbeveiliging

Vroege detectie van beveiligingsbedreigingen en snelle reactie op cyberbeveiligingsincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, digitale beveiliging en digitaal forensisch onderzoek. Onze geavanceerde beheerde oplossingen bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More