Infrastructuur beoordeling

Digitpol Cyber ​​Crime Team is gespecialiseerd in infrastructuurbeoordelingen om beveiligingsfouten te detecteren. Infrastructuurbeoordelingen worden ingezet op elke vorm van een computer of virtueel netwerk, zoals servers, netwerken, firewalls, routers, draadloze netwerken, databases en alle vormen van netwerken waar apparaten zijn aan iedereen toegewezen met als doel fouten, cyberspionage en kwetsbaarheden te ontdekken en onmiddellijke oplossingen toe te passen.

Penetratietests voor Android-applicaties

Digitpol biedt penetratietestdiensten voor mobiele apps om code te beoordelen en beveiligingsfouten te ontdekken. Onze diensten worden uitgevoerd door senior codeurs en beoordelingstesters, we gebruiken zowel geautomatiseerd als handmatig onderzoek van code.

APP API – Cloud Pen-testen

APP API-testen, aangezien veel apps gegevens via een API naar een cloud verzenden die bekend staat als een backend, voeren we ook tests uit van de cloudomgeving naar APP om kwetsbaarheden en beveiligingsrisico’s te ontdekken. Een API tussen een APP en de cloud kan verborgen beveiligingsfouten bevatten, dit is een kritische factor waar we naar kijken.

LAN Netwerk Penetratie Testen

Digitpol is gespecialiseerd in beveiligingsaudits van een lokaal netwerk die lokaal, ter plaatse of bij de klant of via VPN kunnen worden uitgevoerd. Het testen van LAN-netwerken zal malware, bots, malafide apparaten, verkeer naar rouge-bronnen, datalekken, ongeautoriseerde pc of apparaten en kwetsbaarheden ontdekken.

Website- of cloudapplicaties

We voeren applicatietests uit op nieuwe en bestaande applicaties, websites, cloud-apps, beheerconsoles, gegevensopslag, we testen alle vormen van applicaties om te ontdekken of er beveiligingsfouten zijn, malware, open achterdeuren, gegevensoverdracht, lekkage, beveiligingscertificeringen en coderingsproblemen.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More