Leider in cyberbeveiligingsoplossingen

Digitpol is een bekroonde wereldleider op het gebied van cyberbeveiligingsoplossingen, integratie en realtime ondersteuning voor cyberbeveiligingsproducten, Digitpol biedt cyberbeveiliging voor alle apparaten, desktops, laptops, werkstations, netwerken en cloudomgevingen. Digitpol is een multinational, een wereldwijd cybersecuritybedrijf dat klanten bedient in ongeveer 140 landen.

Cyberveiligheidsbeheer is een dienst van Digitpol, cybersecuritybeheer is een cruciaal onderdeel van de verdediging en dagelijkse werking van grote IT-systemen, met name de vroege detectie van bedreigingen en snelle reactie op cyberincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, incidenten respons en digitaal forensisch onderzoek, de beheerde oplossingen van Digitpol bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 responsteam.

De uitgebreide expertise van Digitpol op het gebied van cybercriminaliteit is opgedaan door wereldwijd onderzoek naar real-life aanvallen. De Cyber ​​Crime Unit van Digitpol opereert wereldwijd en door kennis van nieuwe verfijnde aanvallen en inzicht in het ontwerp van aanvallen en de modus operandi, zijn we in staat 24/7 incidentrespons en -beheer te bieden.

Het Security Operations Center (SOC) van Digitpol is een 24/7 beheerde IT-beveiligingsdienst, waarmee de bedrijfsactiviteiten kunnen worden voortgezet en de ultieme beveiligingsstatus voor onze klanten wordt geboden.

Cybersecurity is een cruciaal onderdeel van ICT-verdediging, met name de vroege detectie van bedreigingen en de snelle reactie op cyberincidenten. ICT-beveiliging en -respons

Cybersecurity management is een cruciaal onderdeel van de verdediging en dagelijkse werking van grote IT-systemen, met name de vroege detectie van bedreigingen en snelle respons op cyberincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, incidentrespons en digitaal forensisch onderzoek, de beheerde oplossingen van Digitpol biedt een totaal holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 reactieteam. Het Security Operations Center (SOC) van Digitpol is een 24/7 beheerde IT-beveiligingsdienst, waarmee de bedrijfsactiviteiten kunnen worden voortgezet en de ultieme beveiligingsstatus voor onze klanten wordt geboden.

De experts van Digitpol voor cybercriminaliteit en beveiligingsonderzoek onderzoeken, analyseren en herstellen forensische gegevens van internet. Digitpol maakt gebruik van industriestandaard internetmonitoringplatforms om trefwoorden te detecteren en bewijs op servers wereldwijd te vinden. Gegevens verkregen van cyberkanalen zijn het meest effectief wanneer ze worden gekoppeld aan fysiek bewijs als aanvullend bewijs.

Voorkom datalekken

Vermijd datalekken en andere cyberaanvallen die de waarde van uw bedrijf snel kunnen verlagen en tot grote reputatieschade kunnen leiden. Verizon kocht bijvoorbeeld Yahoo voor $ 350 miljoen minder dan de oorspronkelijke prijs vanwege datalekken.

Detecteer hacken

Hoe groot is de kans dat een hacker zich op uw netwerk bevindt en uw systemen zal misbruiken? Vroege detectie voorkomt een groot incident. Onze beveiligingsaudit zorgt ervoor dat alle eindpunten worden gecontroleerd op sporen van hackers of hackpogingen, vroeger of nu.

Zwakke beveiliging

Ken uw zwakke punten, waar uw gegevens en activa zich bevinden, is uw ICT gemakkelijk te hacken en toegang te krijgen en gegevens te extraheren? We controleren de effectiviteit van uw beveiligingsoplossingen en de bereidheid van uw organisatie om te verdedigen. We zullen elk beveiligingslek identificeren.

Cyberbeveiliging

Vroege detectie van cyberveiligheidsbedreigingen en snelle reactie op cyberveiligheidsincidenten vereist een deskundig team met gedegen kennis van cyberaanvallen, cyberveiligheid en digitaal forensisch onderzoek, onze geavanceerde beheerde oplossingen voor cyberveiligheid bieden een totale holistische beveiligingsaanpak met een 24/7 reactieteam .

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More