Malafide drone detectie

 

Rogue Drone Detection, Drone monitoring, Drone Detection tijdens de vlucht of onbemande luchtspectrumbewaking is een platform voor publiek, politie, luchthavens, VIP-locaties en binnenlandse veiligheid. De drone-signaalanalyse van Digitpol kan malafide drones tijdens de vlucht detecteren.

Digitpol heeft een stadsbreed sensornetwerkgebaseerd detectieplatform ontwikkeld dat drone-activiteit bewaakt op MAC-adres. Het platform kan worden gebruikt om informatie te verzamelen over malafide drones, bewijsmateriaal over historische vluchten en om activiteiten in de buurt van beschermde zones te registreren. Het cloudplatform voert de analyse uit en sensoren kunnen overal, in steden, landen en in voertuigen worden gemonteerd.

De signaalanalysecloud van Digitpol maakt via API verbinding met fabrikanten, autoriteiten en responsteams. Wanneer een malafide drone wordt gedetecteerd, worden de juiste mensen onmiddellijk geïnformeerd.

Digitpol TSCM Drone MAC monitoring Digitpol Wifi Forensics Drone Monitor

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More