Malware verwijderen

Digitpol biedt een Malware Removal-service voor klanten die zijn uitgevoerd. Het verwijderen van malware is vaak complex en vereist tijd en specifieke decoderingssleutels. Digitpol werkt samen met wereldwijde onderzoeks- en cyberbeveiligingsteams, waardoor experts nieuwe soorten malware en het verwijderingsproces hebben kunnen begrijpen.

Malware-infectie kan iedereen overkomen tijdens het surfen op internet of het downloaden van bestanden, het openen van documenten, afbeeldingen, e-mails en andere vormen van digitale bijlagen.

Als uw pc of netwerk is geïnfecteerd, is het belangrijk om te detecteren wat er is geïnfecteerd en dit te laten verwijderen voordat het zich verder verspreidt. Het belangrijkste is om het geïnfecteerde apparaat los te koppelen van internet en Digitpol te bellen of ons een e-mail te sturen.

De Cyber ​​Crime Investigation-experts van Digitpol onderzoeken malware en hebben vaardigheden ontwikkeld om malware te verwijderen en verloren of versleutelde gegevens te herstellen. We kunnen de malware identificeren en verwijderen.

Contact

Notice: JavaScript is required for this content.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

Kaseya stelt detectietool voor VSA-servers beschikbaar

July 11, 2021 Edit Leverancier van ICT-beheersoftware Kaseya doet momenteel onderzoek naar een ransomware-incident. Volgens cybersecurityorganisatie Huntress Labs is Kaseya…  Tags Read More