Malwarescanner voor mobiele telefoons

Detectie van malware op mobiele telefoons, de forensische experts van Digitpol voor mobiele apparaten hebben een aangepaste toepassing ontwikkeld, een malwarescanner die is ontworpen om malware te detecteren die op mobiele telefoons is geïnstalleerd. De applicatie scant de bestandsstructuur van mobiele telefoons om malware te detecteren, apps te spioneren, bewaakt de IP-verbinding, gegevensoverdracht en detecteert niet-geautoriseerde gegevensoverdracht. Deze applicatie is ideaal voor zakelijk gebruik.

De ontwikkeling komt na jarenlang onderzoek naar malware en spyware en het analyseren van forensische gegevens van mobiele telefoons. Malware- en spionage-apps zijn wijdverbreid en groeien vooral in de commerciële spionagesector.

Digitpol heeft zich gericht op het detecteren van de meest complexe malware-installaties en spyware-applicaties.

Mobiele malware is schadelijke software die zich richt op mobiele telefoons of draadloze persoonlijke digitale assistenten, door het instorten van het systeem en het verlies of lekken van vertrouwelijke informatie te veroorzaken.

Nieuws

 Category Cyber beveiliging

NCSC Advisories

September 28, 2022 Edit   Onderzoeker heeft kwetsbaarheden ontdekt in Layer-2 managed switches Deze pagina gebruikt slimmigheden om officiële… Read More